hlenová zátka či co? :-)

02.02.2011

ahojky holčičky,

dneska jdu za váma pro radu :help: .... :s: včera jsem si šla na záchod a najednou koukám na intimku a tam cosi narůžovělýho....výtoky mám snad už od začátku těhu...ale tohle mělo růžovou barvu...no a dneska to malinko pokračuje....může to bejt hlenová zátka??? já si ji teda představovala jinak.... :#o: ještě mě napadlo jestli to v pipce nemám nějaký přecitlivělý po tom jak sem byla na KO a bolelo to.... ://: no nic....ještě že jdu na další KO už v pondělí.... :s: :s: :s:

Ahojky můžete to být jak zátka tak krev. Každopádně když odejde zátka, tak se nic neděje nesmí téct plodovka. A k té krvy. Všechny cévky jsou překrvené a často se po prohlídce nebo po sexíku stane, že nějaká prasne. Ničeho se neboj krvacení je problém až pokud se dá srovnat s klasickými měsíčky. To jsem chytrá co? Neboj to jsem nevymyslela já, to nám říkala porodní as. na kurzu přípravy. Tak pa

já myslím,že to může být zátka i zašpinění.Ale spíš bych se přikláněla k tomu špinění,jestli tě to bolelo,ono se to tam lehce podráždí a je to hned :-) No uvidíš :a:

že by? ale tak jestli to mělo stejnou konzistenci jako výtoky před tím, jen to bylo narůžovělý, tak to bylo spíš z kontroly,.,.teda myslím si,,.,

Ahojky,mně zátka u prvního těhotenství odešla v 35.týdnu a malý se narodil v 38+2. Ale možné je i to ,že to máš z toho vyšetření,já teď naposledy zašpinila taky. Držíme palečky,ať se mimi ještě hřeje v bříšku,aspoň chvilku . Mu řekni,že stejně venku sněží-tedy aspoń u nás- a zima je tam fuj :-)

Je kočko, je to možný, ale ještě neplaš. Já tohle měla nedávno a prý to bylo kvůli podrážděné děloze, tak ještě uvidíš....snad to zátka nebude.....ještě je mooooc brzo !!! Ať si tam děťátko ještě plave, jo...že mu to vzkazuju :C]]:

In reply to by Damicka

no taky si říkám...že to asi nebude... 8) ale radši se optám na názory,...tak i kdyby byla, tak ta prej může odcházet pomaličku i několik tejdnů před porodem.... :€): takže neplaším.... :one: ale jinak....vzkaz sem do bříška vyřídila.... :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka