recidíva

01.02.2011

Tak hlásím po týdnu opětovný nástup nevolností :€z€:

In reply to by SmallK

Ahojky, no já piju hlavě studené, vodu se sirupem nejraději.. hlavně nic teplého, a takový ovocný čaj s citronem nepřichází v úvahu, kdyžtak tak černý. Ale je to celkově bída :sick:
Tak se drž a snad nás to brzo přejde :€O:

In reply to by Jancza.M

Tak já tady do sebe leju jupíka s vodou no to je hnus:-) Ale něco pít musím, takže to do sebe vždy vyleji a už mám nachystanej rohlík a párkrát si kousnu a toli mne to nenatahuje. Hlavně mi kámoška radila, že když mi je opravdu blbě, tak si mám dát dvě lžičky ledové coca-coly. Ze začátku mi to pomáhalo a pak mi bylo blbě i z té coly, tak já nevim:-) Já doufám, že ještě tak týden, dva a bude klid, protože mít tohle celé :€O: tak asi padnu :) A ke všemu jak píše kolegyně dole, když malej udělá potřebu (náš je malej ještě na záchod neumí), tak je to taky slast. Hlavně se holky držme, ještě pár měsíců a budeme mít ty cvrčky doma :||):

In reply to by SmallK

a ještě mě napadl jeden fígl - dělám si mléčné koktejly. Já teda mlíko jinak vůbec nemůžu, ale když se rozmixuju třeba banán, nalilu tam to vychlazené mlíko, přidám eventuálně kostku ledu, tak mám jídlo-pití na světě!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak na vůně, libé či nelibé, jsem totálně alergická, hlavně ty one touch spreje na záchodě, furt je tam ten samý, tak už tam ani nemůžu chodit :-) ale nic jiného mi bohužel nezbývá, než z hluboka nadechnout, udělat, co je třeba a pak co nejrychleji to jde vyběhnout ven... Jinak s tou fantou, je to příjemné na osvěžení, ne že by to byl tvůj celodenní pitný režim, ale jak mi bylo nejhůř, tak se mi to osvědčilo... Jinak už je mi zas o něco lépe, žaludek i střeva drží svůj tvar, je to na dobré cestě :one:
Tak ti přeju, aby to co nejdříve přešlo i tebe, ať se můžem pořádně nadlábnout ;-) musíme přece za dva ne???

In reply to by Jancza.M

tak to už jsem zrušila takové ty převoněné vonítka - to jsou fakt vyvolávače nevolnosti!!! :jawdrop: Fantu jsem zkusila, ale v nevolnosti nezabrání, mám po ní ale takovou pachuť :-( ale aspoň něco... ale vážně - to můj celodenní pitný režim je, páč já fakt do sebe nic jiného nedostanu :-( už aby to bylo fuč!!! :€\€:

In reply to by Janufa

Drž se holka, už to nebude dlouho trvat :-)
Škoda, že Fanta nezabrala, tak to už mě fakt nic nenapadá, než jak jsem tady kdesi už psala - mléčné koktejly, nasytí, a je fajn pro mimčo - mě se osvědčil jahodový, s kostkou ledu. Jinak mlíko nepiju vůbec...

Ahoooj, tak u mě žádná změna - bliju jak AMINA... :sick: ani nevím co pít - zkoušela jsem zelený čaj, juice, vodu a ze všeho mě slušně natahuje - ráno zvracím tak 2x, pak celý den natahování a dávení :-( je to pech!!! Tak se drž a musíme myslet na to, že to jednou pomine!!! :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky