Dítě bez plen

01.02.2011

Ahoj, holky můžete mi některá poradit jak mám syna naučit aby se v noci nepočurával? Teď 8.2. mu budou tři roky a pořád má na noc plenku. Ráno je vždycky plenka nacucaná. Když mu říkám, aby se vzbudil, když bede chtít čůrat, ale on spí dál. Nevím jestli ho mám budit to asi ne. Jak to máte vy u tříletých dětí? Občas se stane, že se počůrá i odpoledne, ale to spí bez pleny. Docela dost pije, když mu nedám napít tak bude dělat scény, že chce pít. Tak já nevím, nebo jestli má ještě čas? Díky za odpovědi Veronika :+^*: :+^*: :+^*: :a: :a: :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já jsem Ondru dávala vyčůrat před spaním a poté jsem ho vnoci "budila". Vždy kolem 11hodiny jsem ho posadila na nočník a poté ještě kolem 4ráno. Vyčůral se a spal dál. On se vlastně vůbec nevzbudil. Jen jsem ho posadila na nočník a on se vyčůral. Tohle jsem dělala asi měsíc. Poté se naučil vnoci vstát sám a jít se vyčůrat. Od 2 let už si chodil v noci sám na čůrání jak potřeboval.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj byl hodně šikovnej. Od 15měsíců byl doma bez plenek a od 20měsíců i venku. Markétka je v tomhle trošku pomalejší :-). Ta je doma bez plen od 18měsíců. Venku si sice říká ale teď jak je mráz tak jí ani čůrat venku nedávám-to jsem jí dávala když bylo nad nulou-jak bylo to chvilkové jaro ;) . Asi 2x se vyčůrala i když u toho dělala drahoty. Ale myslim si že ve 2 letech být komplet bez plen nezvládneme-uvidíme :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky