Mám koupit nový fusak nebo golfky nebo oboje? A nebo kombinézu?

01.02.2011

Ahoj holky, mám velkou 8 měsíční holčičku, úzký sporťák (35cm) a strašně huňatý fusak, takže je malá v kočárku absolutně zmáčklá a samozřejmě se jí to nelíbí. Nevím tedy co s tím. Jestli mám koupit fusak nový - využili jste ho více než 1 zimu? Nebo už mám koupit široké golfky Chicco Miltiway (ty jsou snad nejširší)? Nebo mám koupit kombinézu, ze které ale za chvilku vyroste a bude ji mít na pár týdnů? Stejně ale bude muset být v golfkách ve fusaku nebo v kombinéze, že? Co myslíte, že je lepší? Já jsem absolutně neschopná se rozhodnout. A v obchodě mi samozřejmě poradí tu nejdražší variantu. Děkuji moc za rady.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky moc děkuji. Tak jsem tedy dnes koupila golfky a jsem nadšenáááá:-)). Máme Chicco multiway;-), zítra vyrazíme, tak uvidíme. Ještě jednou moc děkuji za rady, M.

Ahoj,koupila bych jiný kočárek, asi tedy ty golfky.Synovi je 11 měsíců,už chodí a tak nevím zda příští rok sporťák užiju.My máma mutsy 3rider,vejde se tam teď,ale příští rok s fusakem těžko.Jen nevím zda multiway je dobrá volba,mě připadají takové rozhrkané.
Já mám syna oblečeného do kombinézy,je ve fusaku a má zateplený nánožník.
Monina

Ahojky, tak já bych koupila jiný kočárek. Mám 8 měsíčního kluka. Fusak nevím jestli příští zimu užiješ. Přece jenom jí bude 1,5 roku. Já si tedy fusak do příští zimy nechám, ale už mám na příští rok kombinézu(u prvního kluka jsem měla trošku větší a vydržel v ní celou zimu) a pokud se mi nevejde do fusaku, tak zabalím do teplé deky a na kočárku mám ještě nánožník. :a:

Ahojky,tak já bych volila golfky,neb fusak,golfky užiješ určitě v létě u v zimě a pokud máš sporťák na prd,tak to stejně budeš muset řešit,fusak vyřešíš až v zimě,třeba ho ani nebude potřebovat a budeš nosit jen bundičku a zateplené kalhoty,malá ti bude už běhat,tak budeš mít oblečení dost.:)Jitka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka