maminky co žehlíte na kšeft

31.01.2011

jak si to účtujete? Chci to zkusit,chci napsat inzerát ,ale nevím jak to sepsat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky jsem to zkoušela, inzeráty jsem měla všude možně na netu a pár jsem jich rozlepila po okolí a zájem téměř žádnej. Inspirovala jsem se jinými inzeráty a chtěla 150 kč na hoďku (právě proto, že koše jsou různě velký, koš košil se žehlí dýl než koš ručníků apod.) Asi je to jiný třeba v Praze, ale v tom našem stotisícovým městě takovýhle nadstandardy asi moc nefrčí (už jsem se pokoušela o venčení psů :/ ) a levněji se mi to dělat opravdu nechce. Upřímně řečeno stejně nevím, jak bych si při tom žehlení poradila s našima kočkama :/ ale byla jsem vážně odhodlaná do toho jít i s tím, že případným nepokojeným zákazníkům vrátím peníze... No tak ať ti to klapne.

Ahojky, když jsem ještě chodila do práce, tak jsme se zrovna o tomhle bavili s ženskejma.Já si myslím, že by nebylo od věci nechat si to platit za kus...Když to bude účtovaný od hodiny, tak můžeš žehlit jeden kapesník hodinu a chtít za to 200,- :-D Jinou cenu velký věci, střední a malý :-) A hotovo :-)

Já Vás teda obdivuju! Žehlit víc, než musím, no ani by mě nehlo ....:-) To je opravdu činnost, kterou nesnáším :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no,potřebuji nějaký přivýdělek a tohle bych po večerech mohla dělat.Petr stejně vytuhne u tv či notase,tak mám čas,ale zatím o tom jen přemýšlím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky