nočníkování - zalézá do kouta...

26.01.2011

Malý dotázek k nočníkování: malá už ví, co se do nočníku dělá, ale systematicky, když potřebuje čůrat nebo kakat, zaleze si někam do rohu a tam si vykoná potřebu. Zpravidla už ji nestihnu posadit včas. Dělá to i těsně po sezení na nočníku. Vstane, v nočníku nic a za chvíli je někde v růžku, ticho jako pěna :00: Dá se na to nějak vyzrát nebo musím prostě počkat, až k tomu dospěje a zkoušet to dál bez plen? Nebo vrátit plenu a začít znovu třeba za měsíc??? :) Díky za postřehy :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ty máš doma pejska :-), my máme taky problém malý je rok a vůbec na něj nechce být :-(. Zkusila bych dát třeba nočník do jiné místnosti kde si opravdu nemůže nikam vlézt a ty budeš mít přehled na ní. Moc jsem ti neporadila.

ahoj, nečetla jsem všechny komentáře. Ale zkus jí dát nočník na místo, kde na ni nebude tolik vidět. Je možné že je hodně stydlivá. Prostě takové lidi jsou. Už nyní potřebuje mít svoje soukromí. Nebo bych jí zkusila dát na záchod, tam má přecejen trošku větší soukromí :-)

něco podobnýho mi dělal jednu dobu i Tomášek, když byl menší. u nás zabralo to, že sem nočník schovala třeba za křeslo, posadila ho tam, musela sem mu říct že se nedívám a odejít a ono to fungovalo.

In reply to by maaa

No, to je super rada! :one: Zrovna včera jsem taky přemýšlela, že jí dám nočník někam do té její schovky, že by to třeba pomohlo. Díky za tip! :a: :€s€: :€s€: :€s€:

In reply to by DenyPu

No, a teď zrovna jsme to vyzkoušeli v praxi. Malá běžela do kuchyně, zalezla si, já ji rychle posadila na nočník, odešla dál, abych na ni nekoukala a povedlo se :///: A byla i odměna - suchý rohlík :s: Chtěla jsem jí dát čokoládku, ale otevřela si šuplík a vyndala si tvrdý rohlík (ten jí normálně vždycky seberu :€): )- prý šmakuje víc - asi si tím teď brousí zuby nebo co :€}€: :€s€:

my sme byly bez plin docela brzo uz v roce a na zacatku sem se ji musela co 5 minut ptat a co pul hodiny na nocnik a musela tam byt do te doby nez se vycurala aspon trosku a pak ji musíš hlavně hodně pochválit a pokud možno jí za to dát něco co ji moc chutná a nedostává to často. NO ale když se ti pokaka nebo počůrá tak ja sem ji v tom treba 5 minut ještě nechala a ono jak je jim to nepříjemný tak si to zapamatuji a příště si to rozmyslí uvidíš a když tak dej bědět jak se daří

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mně to taky bojkotovala. Pak se umoudřila - snad jí inspirovalo, že jsem dala za vyčůrání panence bonbón...Ale prostě říct si nechce. Má z toho požitek, když jí to jde prostě do kalhot :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka