nejaky prirodni triky na vyleceni malyho???nevite nekdo?

29.01.2011

holky prosim vas uz pres tri tydny bojujeme s rymou a kaslikem,uz se mi nechce do nej ladovat leky nevite nekdo neco prirodniho co by pomohlo na rozpousteni hlenu???na odkaslavani? a uz konecne aby to zabralo na tu rymu? dekuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,my máme vyzkoušen tymiánový sirup,pomohl,ale v kombinaci s mucosolvanem,tak ho zkus samotný.Nebo je dobrý i jitrocelový sirup.

In reply to by lucininenka

jojo malymu je teprve 8 mesicu:-(((ale zatim se to lepsi zacala jsem mu davat preventivne oscilo jednou tydne,do toho kapu tu morskou vodu a do kazde flasky s cajem davam lzicku medu...a zda se mi to ze to pomohlo uvidime....nechci nic zakriknout...promarodena zima mi stacila:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jojo hodne jsem slysela ze ten stodal je dobrej ale bohuzel je az od roka....dneska jsem zkusila acc sirup tak jsme zvedava....

Když už je malej náhodou nachlazenej, nebo když jsem nachlazená já, tak v první řadě sáhnu po bylinných čajích, teprve když to nezvládnou, tak pak po lécích. Na kašel mám doma pořád Stodal, na rozpouštění hlenů je dobrý Sinupret, ale ten teda příšerně chutná.

Pokud má kašel suchý tak je dobrý Sinecod,ten nám vždy zabral.Ale nevím jestli není až od roka.

Ahoj,tak my to mame taky tak,malej kasle skoro celou zimu,a nam se nejvic osvedcil zabal s olivoveho oleje,das ho na kapesnik,prilozis na hrudnicek presto das sacek a zavazes.ma to klidne cely den,hlen se krasne rozpousti a uz za dva dny je skoro po kasli.Poradila mi to jedna stara babicka ze to delali kdysi jak nebyli sirupy.No a ktomu jeste davame mucosolvan a stoptusin sirup.Tak to zkuste urcite to pomuze.tak ahoj

In reply to by marketkaaa19

nemas zac,ja uz jsem toto prave zazivala i u prvni holky,kdyz nastoupila do skolky,to byla nemocna nonstop, a kasel mela tak hrozny ze se skoro kazdou noc z toho kuckani poblila a ten olej byl jediny co zabral.Dneska je ji 5 let a nemocna neni skoro vubec jen semtam rymecka takze ty deti z toho vyrostou musi se to obdobi prezit a kor tady u nas na karvinsku je to ovzdusi strasne ze nekdy nejdem ven treba i tyden,protoze je 6krat prekrocen limit prachu a ten mensi je pruduskar tak na nej to pusobi hned,takze sila.tak at jste brzy bez kasle:-)

Ahoj Tak na kašel se nám osvědčil stodal je od jednoho roku, ale nevím jak jste staří a taky mucosolvan je dobrej, tak ať jste brzy uzdravení...

na tu rýmu zkus párkrát denně 100% mořskou vodu Physiomer,já jí dávám i preventivně jednou denně. Obsahuje spousty minerálů. Na ten kašlík nevím,s tím nemám moc zkušeností :n:

In reply to by marketkaaa19

Já jí dávám jednou denně preventivně,ale můžeš až šestkrát denně,je to přírodní. Teď mě napadlo,co vzít malýho do solný jeskyně,nemáte jí tam někde? Možná že by mu to na ty dýchací cesty udělalo dobře,všude píšou jak to pomáhá. Ale taky záleží na tom kolik mu je,aby tam vydržel hodinu :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka