Mám divný chutě, poprvé za celé těhu

28.01.2011

Holky, dneska jsem si naordinovala odpočívací den a vzala jsem to opravdu zodpovědně. Dopoledne jsem jen uvařila rychlej oběd a jinak seděla u PC a odpoledne jsem se poctivě cca 3hoďky válela a spinkala :~!: Moje cácorka v bříšku to teda naprosto sabotuje a celý den v bříšku lumpačí, asi protahuje klouby před porodem, či co :00:
Ale co je záhada největší - co jsem těhule, tak baštím na co mám chuť a za celou dobu jsem neměla problém s tím, že by mě honila mlsná a já měla takový ty chutě, že nevíte co si dát :a\|: Ale dneska to se mnou mlátí, takže od rána patlám páté přes deváté. Když jsem se odpoledne probudila tak jsem měla chuť na něco jako puding s banánem a čokoládou, nebo něco na ten způsob. Tak jsem vstala a šmejdila, co bych si teda dala a slupla jsem půl misky slaných brambůrek, co tu máme na stole od včerejší návštěvy a hned nato to zajídám rozinkama :a\|:
Můžete mi někdo vysvětlit, co to to moje tělo provádí? Mám to brát, jako že střádá energii na porod nebo co jako? :#o: Jestli jo, tak si jdu udělat ten puding a pak klíďo můžem vyrazit do porodky :metal: nejsem proti :€m:
Tak mi napište, vy zbylí ledňáčci jak jste se dneska měly, do ranní debaty už se toho moc nevejde, už je tam málo místa :///: a vy co jste už porodily, měly jste třeba taky nějaký takový chutě, nebo čilý mimčo, nebo naopak klidný mimčo před porodem?

jsem pred porodem na sobe snad ani zadne zmneny nezpozorovala.Jediny co mi bylo divny,ze den pred porodem jsem pekla kureci sekanou a tak mi smakovala,ze jsem snedla jednu celou sisku k obedu a pulku jeste studene k veceri,ale ty sisky byly takova mensi. :€Ss€: :€Ss€:

Tak u me jsou ty chute opozdene,v tehu jsem zadne nemela,zato tet bych furt zrala sladke,coz me teda stve,musim hubnout,nemama co na sebe :00:

In reply to by Monina24

Moni, to musí být pěkně těžký to hlídání se ve stravě při kojení viď? Já na to poslední dobou myslím pořád, jak nebudu moct zelí, květák, čerstvé pečivo, víc kořeněná a ostrá jídla, ani moc sladkýho, ani moc kyselýho,.....No prostě skoro všechno, co mám ráda. :( Teď v neděli budem mít k obědu knedlo-kachno-zelo, který tak miluju a říkám si, že to bude asi na několik dalších měsíců moje poslední. Miluju hlavně kyselý zelí v čemkoliv a s čímkoliv, ale i mě samotnou to nadýmá, takže je jasný že při kojení to nebudu moct jíst. Taky tě trápí hlídání se ve stravě nebo to nějak neřešíš?

In reply to by Katka08

Holky, díky moc za odpovědi. Jsem jsem z toho trochu vystrašená, na předporod.kurzu jsme totiž dostali seznam toho co nejíst během kojení a přijde mi, že je tam toho hrozně moc, až jsem přemejšlela, co teda vlastně můžu. :€\€: Tak jo, zelí se budu vyhýbat určitě, ale jinak jsem taky slyšela, že stačí nejíst to co nadýmá mě. To co mě prý nenadýmá by nemuselo nadýmat ani mimi. Takže pokud to tak opravdu bude, tak mi bude stačit vynechat třeba jen zelí a cibulku. Tak uvidím, však on mi to všechno dá Davídek pak určitě najevo... :///:

In reply to by Katka08

Ahojky, mám dceru březen 2010 ještě kojím, syna 2007 jsem kojila 2roky. Taky jsem to neřešila, jedla jsem vše i zelí s mírou :hu: a na nadýmání... netrpěly. Bohužel dcera má ABKM, tak nemůžu nic, kde je bílkovina krav, mléka :r:

mě malá začala těsně před porodem dost vyvádět, až si způsobila tachykardii (rychlé bušení srdíčka) a vlastně si tím svým dováděním způsobila porod. Aspoň tak mi to PA řekla. Malá si dováděním spustila kontrakce. :-)

Šári, chutě občas mívám taky hrozný. Ne často, ale když to přijde, stojí to za to. Třeba miluju kyselý, tak jsem si dala salám s octem a cibulí a jakmile jsem to dojedla, byla jsem schopná si dát třeba Cini Minis s mlíkem. :00: No ta moje huba prostě nevěděla co by. Kupodivu mi z toho ani nebylo blbě. :a\|: Teď na konci to ale nemám, jím naopak míň, jen 3x - 4x denně, pokud mám hlad, jinak si na jídlo nějak ani nevzpomenu, naopak zase pořád cítím žízeň, tak hodně piju. No hormony s náma cloumaj po všech stránkách. :s: Takže bych to nebrala, že si tělo střádá energii, myslím, že je to jen práce hormonálních výkyvů. Jinak Davídek je v bříšku taky pěknej rošťák, pořád se tam různě natahuje a protahuje a nejvíc večer, když bych chtěla spát - klasika. :^O^: Jen si pěkně užívej odpočívacích dnů, moc už jich nebude... :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka