Blbej dotaz :oD

29.01.2011

Ahojik deucata,tak nejdriv vam vsem popreju krasny slunickovy den,je tam prekrasne. Co se chystate dneska varit? A ted ta blba otazka. Az porodim a budu plnohodnotne kojit,kdy si muzu nechat udelat tetovani?

ahoj Iv,
také jedno tetování už mám, v třislech. Po půl roce jsem si měla jít nechat oživit barvy ( někde se to víc a někde zase míň vpíjí do kůže ) ale už jsem byla těhu, tak to tatérka zakázala. Mám prý přijít až po kojení, abych nepřišla o mlíko a to si chci taky ještě nechat asi od kotníku na nárt jméno miminka :)
jinak my jsme měli pečené kuřátko, zelíčko a dva druhy knedlíků :)

Ahoj Ivanko, tak já dnes dělala zelí a barmborový knedlík plněný masem...Jinak s tím tetováním mě to celkem taky zajímá, chci si udělat jméno a datum malé, ale řekla bych, že až po kojení.....

Ahoj holky,

ja mam jedno tetovani - na zadech a cekala jsem jen na tuto chvili nebo spis az porodim abych si mohla dat dalsi. :///: Tetovani ma podle me mit vyznam pro cloveka jinak je o nicem! Necham si vytetovat maleho znameni zverokruhu a uz se moc tesim. Jen nevim kam si ho dat? :O
Kam si ho date vy?

jo a ja dneska nevarim, jdeme na obed k nasim:) Delaji mi totiz dneska konecne plynovy kotel a bude tady krasne teploucko :)

pa a krasnou sobotenku :a:

ahoj dneska mame biftecky z panenky a hranolky :-) ... no a k tomu tetovani- co vim tak tater tady od nas to odmita delat, ze tehotne a kojici se nesmi v zadnem pripade tetovat. Takze jsem do toho taky sla az jsem dokojila.

šak se tatéra zeptej;-) jsou o tom poučeni, kdyby se pak něco stalo, tak si neveme na triko to, že někdo půjde proti němu s tím, čím ti to dělal..;-)

Ahoj..Určitě ne..Já si ho nechala dělat až jak jsem kojila střídavě s UM..Mám na zápěstí dceru..Natálie..vůbec to nebolelo víc jak polovinu jsem ani necítila, ale je to jako s kapačkama, jde o to srajdu, co ti jde do těla..jde ti to i do mlíka..já už víc dávám UM , takže te den jsem ji odstavila a pořad odstříkávala..

Ahoj, já spenát s hovezim... a podle me se ohrozeni kojeni priklada priliz velka vaha a pak jsou z toho vsichni psycho.. ja by jsem to nedramatizovala ... a tetovani nema s kojenim nic spolecneho, pokud si to clovek psychycky nenamluvi, ale to je tak se vsim...
PS: muj osobni nazor, nemusi se shodovat s nazory ostatnich

Mě tatér říkal, že nedoporučuje, že bych mohla přijít o mlíko, ono možná záleží na tatérovi a i tetování, mě to dělal přes 3 hodiny a to říkal, že je jakože tělo dlouhou dobu vystavené bolesti, byť ne velké, ale že v kojení by se se to odrazilo.

Tobě také krásný sluníčkový den :€s€:
Zajímavá otázka, to by mě taky zajímalo.Já jsem taky letos v létě chtěla zase jít a nevím jestli když budu kojit, tak můžu....ale asi ano. :00:
Kolik máš tetování?

In reply to by reserved

Ja mam zatim jen jedno,na kridle...ale uz ho mam 4 roky a uz me jaksi nebavi,tak ho chci opravit a chci uplnou funglofku...a prave nekde na netu jsem cetla ze kdyz mamina koji tak je nevhodny se nechat tetovat protoze ty latky z ty barvy jdou do celyho tela a i do mlika.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky