učení na nočník

28.01.2011

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jak ste to měli když ste učili nebo učíte mimča na nočník. Malá je docela šikovná, ale vždycky když si řekne že chce cíííí takk už se trošku ucvrkne do punčocháčků. Měli ste to taky? Je pravda, že dneska teprve začínáme. Zkoušela sem to dřív ale žádný efekt, teď je to o hodně lepší. Malý bude 21měsíců. Chci jí naučit než se jí narodí sestřička, i když to je až v červnu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak mi se prave tedka ucime bez plinky.Zkouseli jsme na nocnik,ale naprosto bez uspechu,tak jsme malyho dali na zachod a od te doby da se rict, ze chodi naprosto bez problemu:-))).Teda bobek je u nas fakt jeste problem,ale jinak curani super, proste zkouset zkouset a trenovat. Je nam 17Mesicu.Je fakt ze pro me hral jeste do plusu to,ze malej mel snad poprve v zivote cerveny zadek a asi ho plina bolela,takze ji nechtel a byl rad s holym zadkem.Hlavne nenutit a chvalit a chvalit :a:

In reply to by Alaa

tak já sem prkýnko taky koupila ale teď v pondělí jsem byla na plodovce tak sem ráda, že malá chodí na nočník protože jí nesmím zvedat. I když bych jí tam dala stupátko tak stejně člověk se bojí aby neudělal blbý pohyb. Ale je jasný že občas chce na záchod, ale já jí vždycky řeknu, že jdeme na nočník. No až jí budu moct zase zvedat tak to asi budeme střídat.

ahoj, tak něco podobného jsem měla u Ondry. Jemu tedy bylo 15měsíců když se mu toto stávalo. Ve většině případech to bylo když si hrál-zapomněl nato si říct a potom už bylo pozdě. Asi po měsíci se srovnal a začal si říkat v čas...takže určitě dál trénuj a častěji připomínej čůrání nebo kakání.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka