velikost dudliku?

28.01.2011

chci se zeptat, nevadi, ze jsem dala trimesicnimu miminku dudlik, na kterem je psano 6+? je to ortodonticky dudlik mam. zajimalo by me, jestli vetsi dudlik nemuze treba ovlivnit vyvoj dasni nebo tak neco. dik!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Asi bych ho radši nedávala,ono to tam asi není napsaný jen tak to doporučení ohledně věku. Malej si vzal dudlíka až v pěti měsících a velkej nechtěl až do sedmého měsíce,protože se z něj dávil.

No,já nevím,ale všeobecně dudlíky můžou-zdůrazńuju-můžou-způsobit otevřený zkus,zkus koupit radši ten menší a uvidíš,jestli jí bude vypadávat :-D Mě se třeba malá z dudlíku 6+ dávila až do 8.měsíce,takže jsme měli tu dobu pro novorozeňata :a:

taky používám dudlíky MAM,ale vždycky jsem dávala mimču velikost,která odpovídala jeho věku. Kup raději menší dudlík a tenhle si schovej na později :e): :ww:

In reply to by xpetka

doted mel dudliky 0+, jenze on je vyplivuje a hned zpatky zatahuje do pusy. casto mu vypadne uplne a pak se dozaduje, abych mu ho dala zpatky do pusy. ten vetsi mu z pusy nepada a krasne s nim dudla. tak nevim.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Asi jo.K nám chodila holčička do ordinace a dudlala si palec ještě ve 4 letech a měla tak neskutečně otevřený zkus,že by mě zajímalo,jak to vypadá teď.

In reply to by kytickovana

no nevím já myslím že ne, a jestli nechceš dát tak nedávej ale v tom případě budete bez dudlíku ale některé děti jsou taky bez dudlu a v pohodě...jen já si to neumím představit, malá je děsná závislačka na dudlách..dneska sem ji vytáhla prozměnu malej dudlík co nosila do půlroku (je jí 17měsíců) protože někde ty svoje velký ztratila :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka