SNAŽILKA

21.01.2011

Ahojky, právě jsem se přihlásila a řadím se mezi snažilky, asi 4 měsíce a zatim nic. A nevim jestli jsem se zařadila do správné sekce. Tak se chci zeptat jaké máte zkušenosti s otěhotněním. Nějaké bylinky, vitamíny a tak.
Děkuju :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda, tak do neplodnosti máte asi hodně daleko zatím. Čtyři měsíce nejsou žádná doba, ber kyselinu listovou a pij kotryhelový čaj. To bude stačit. A hlavně klid, neboj, ono to přijde.

Ahoj,my se snažíme 8.měsíců,zatím zobu jen mulivitamíny.Mám už dvě dětičky,dceru 9.let a klučíka 11 měsíců.Moc toužíme ještě po jednom. S dcerou jsem se musela léčit hormonálně a vyšlo to asi po 6.měsících,další pokus zkončil samovolným potratem,po 6. letech zamlklé těhu a pak konečně mimi.Mimčo se povedlo hned třetí měsíc po revizi a asi to bylo tím,že bylo hooooodně neplánované.
Pokud to tento měsíc nevyjde,půjdu opět k lékaři a uvidíme.
Přeji ti hodně štěstí a zkus na to moc nemyslet.

Monča

In reply to by Monina

Tak to ti přeju moc a moc štěstíčka a ať se brzy podaří i ta třetí prdelka :°O°: Já se zatim návštěvě u doktora bránim, mám strach, že pak už to začnu moc řešit a budu na to pořád myslet. Ještě nějakou chvilku tomu dám a budu doufat. Tak hodně štěstíčka :a: :€s€:

Ahojík,

tak my nebereme prášky od října a zatím nic, v prosinci jsem začala zobat i maca kořen, tak uvidím. Každopádně nechci hned plašit, když je to jen 4měsíce, tak držím i Tobě palečky a vítám Tě tu. Katka

In reply to by Katamba

Ahojky,
já jsem brala anikoncepci skoro 10 let a po tom, co jsem ji vysadila, tak trvalo zhruba tak půl roku než se tělo z toho úplně vyčistilo. Maca kořen? To slyším poprvý. Já beru kyselinu listovou, tu mi automaticky dal doktor když jsem vysadila prášky a teď jsem začala pít kontryhelový čaj, protože mám dost nepravidelnou menstruaci, tak aby se to trochu srovnalo. Určitě, 4 měsíce snažení, to neni nic, ale když už se tim pak začne člověk moc zabývat a myslet na to, tak je to věčnost. Tak ať se to brzy podaří, hodně štěstíčka :°O°: :a:

My se snažíme od června. V prosinci taková podobná diskuse byla. Jestli pomohla MACA, kolt. čaj nebo prstíčková metoda. Spousta holek chválila MACU, koupila jsem jí . Manželovi, kterej si stojí tvrdohlavě za tím, že jen přirozenou cestou nebo nic. Doma už 2 kluky má. Jsem namluvila, že jsou to vitamíny, aby měl obrané látky a neměl pořád chřipku. :00: Cpala jsem to do něj a zároveň do sebe. I když musím přiznat, že jsem tomu takymoc nevěřila. A poslední :spid: jsem měla 25.12. do teď nedorazila. Na testech od 19.1. duch a pak dálnice. A v pondělí jdu k :*8*: . Jasně, že manželovi neřeknu, že jsem mu pomohla :s: :s:

In reply to by fiona

Ahojky, dost jsem se prohrabával v tom, co brán a nebrat když chceme mimčo, ale Maca jsem ještě neslyšela. A to můžou brát i chlapi? Prosím o bližší informace. Jinak s chlapama je to těžký je přesvědčit aby něco brali, to znám. Já jsem s ním ukoulela akorát to, aby bral vitamíny - selen, zinek, E. Jinak s tebou souhlasím, manželovi nic neříkej, ať si myslí jak je dobrej a že měl pravdu :s: :s: :s: :a: Jinak ať ti to u toho doktora dobře dopadne - pa

In reply to by krtecek

Dík, taky ti přeji, ať se u snažilek moc neohřeješ a hlásíš dálnice //. Moc ti to přeju, vlastně to přeji všem co :^O^: chtějí. Není nic krásnější. Posílám ti těhu bacilky tfuj, tfuj, tfuj. :s: ;) :a:

Nazdáárek,vítám Tě.Já tady taky nejsem dlouho přihlášená,ale už delší dobu jsem to tady pročítala.Můžu Ti ze své skušenosti říct,že nejvíc mě to štvalo něco kolem 8měsíců snažení s výsledkem 0.Pak jsem vůči snažení začínala být "líná" až po víc jak roce snažení při prevent.prohlídce jsem se mudr.zmínila,že se snažíme víc jak rok a nic.Vyběhali jsme si s přítelem všechna vyšetření a chyba se našla u mě.Teď zobu hormony a uvidíme co a jak.Ale mě mudr.řekl,že se nemám ani měřit ani používat ovu testy(nedělala jsem to nikdy),že jsem tak nadopovaná těma hormonama,že to by bylo aby nebylo :s: Takže Ti chci jen říct,že tě chápu jak Ti je a jak se cítíš.Ještě tomu chvilku dejte čásek a pak si zajdi na gyndu.Naplánuj si něco u čeho by ti těhotenství"překáželo"ať přijdeš opravdu na jiné myšlenky ju ;) Měj se moc moc hezky Bláňa :a:
P.S.:taky jsem ze začátku cca3měsíce brala vitamíny,ale jak se úspěch nedostavoval,tak sem přestala brát i ty vitamíny ;)

In reply to by Bája83

Ahojky, děkuju zi za tvojí odpověď. Asi si teď nejvíc o tom potřebuju s někym popovídat, vypovídat a asi i podpořit. A na druhou stranu si říkám abych nejančila, vždyť jsou to jen 4 měsíce snažení, ale i ty se zdají být dlouhý. K měření a k ovulačním testům jsem se zatím nedostala a ani se k tomu dostat nechci, to už bych se tím zabývala moc a psychice by to asi moc neprospělo, takže jediný co dělám je to, že piju kontryhelovej čaj a doufám, že brzy.... :€O:
Takže tady taky pročítám a snažím se tu něco dozvědět. :a: Ještě jednou moc děkuju a papa :a:

No, psychika to bude možná ten největší problém, teda doufám, že v tom nebude nic víc. Já jsem se teď na to moc fixovala.

já nemohla otěhotnět víc jak rok, pak jsem se zmínila doktorovi, přišlo se na to že mam cystu a proto to nejde, byla jsem už i objednaná na operaci a týden před operací se zjistilo že jsem těhotná, takže asi i ty nervy v tom hrály roli

Ahoj,
tak to ti moc neporadím. Já už jedno raubíře mám, teď chceme druhé. Bohužel jsem teda v prosinci musela na potrat, přestalo se to vyvíjet, ale těhotná jsem vždycky byla hned, na první pokus. Takže s tím jsme problém neměli. Teď budeme moc brzy zase začít pracovat na druhém, tak doufám, že už nebudeme mít smůlu a brzy se dočkáme miminka. Tobě držím palce, ať to brzy výjde :a:

In reply to by Zdena

:a: Určitě se vám to brzy podaří, hlavně když píšeš, že se vám to zadařilo vždy na první pokus. Závidim, protože touha po miminku, který se nedaří, je ubíjející. Tak hlavně ať se vám to brzy podaří a hlavně ať je vše v pořádku. :€s€:

In reply to by Zdena

:a: :) No, ta zapeklitá psychika. Musím najít nějaký způsob jak se odreagovat. Poslední dobou mi to moc nejde. Pracuju se zdravotně postiženými dětmi a nějak se to na mě navaluje, ale baví mě to :ooo: , tak nevim. A manžel na tohle téma se mnou moc mluvit nechce, abych se z toho aspoň trochu vykecala. Ale já si nějak poradim, musim. :) Tak hodně štěstíčka a ať se ty naše miminka brzy podaří :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky