ubař mě nemine :(

25.01.2011

Ahoj holky,musím se tady vypsat ,zažila jsem nejhorší víkend v mým životě :( v sobotu v noci mě chytlo zvracení a to jsem od začátku těhu nešla ani jednou ,no zvracela jsem celou noc a celý den ,už jsem neměla ani co ,namožené břicho a chtěla jsem zajet na pohotovost ,už i manžel řekl že to není normální ,jen jsem se treba napila a sla jsem :( hrozne :( kazdopadne v nedeli na vecer se mi udelalo lepe ,tak jsem nikam nejela ,protoze by me stejne poslali domu a rekli ze je to bezna nevolnost jak znam doktory na pohotovosti ,ale v nedeli v noci me zase chytily zuby a to snad vsechny ,pritom mi kazdy rika jak mam pekne zoubky ,nikdy jsem problemy nemela ,ani kdyz jsem cekala maleho .Kazdopadne mam ze zubaru panickou hruzu ,tak se bojim ,ze mi nepichnou ani injekci ,kdyz jsem tehu a objednala me az na pulku brezna to nevim jestli vydrzim ,bez prasku a bez niceho :( mate nekdo zkusenosti se zubarem v tehu ?

Ahojky. Zubar ti pichne injekci :*8*: i kdyz jsi tehu, ted uz jsou ty injekce setrne, neboj. Sama u zubare pracuju uz 7 let. Ale mam taky blbou vzpominku, kdyz jsem byla v 5 mesici, rozpadl se mi zub a koreny tam zustali, museli je proste dostat ven kvuli infekci, takze jsem si na kresle uzila 3 hodiny plus siti, mazec. Ale kvuli prdolkovi jsem to zvladla. Ono jde o to, ze cim mas vetsi bolest tak to ma vliv i na mimo....Takze lepsi je si dojit a ukoncit trapeni, nez trapit sebe i mimiska....A neboj, staci mit jen pusu a kdyz neco nebudes chtit, nebo naopak tak mluvit!!! A klidne i rict,... a postezovat si ...papa, at je lepe. SArka :metal:

Ahojky, tohle zvraceni Ti tedy nezavidim, me to nepostihlo, ackoli jsem mela 2x namale...ale udychala jsem to...co se tyce zubu, hned na zacatku tehu jsem si "uzila" s moudrakem...shanela jsem svou zubarku, ta na materske a ze za ni ordinuje nejaky zubar, ale pouze v pondeli (volala jsem tehdy v ut :00: ) tak me odkazala jeste na jineho Dr, ze ten prej trha moudraky, ale ted by to nedoporucovala, ale at mu zavolam, zda me s tim neco neudela...ten me pomalu do telefonu serval, ze takhle teda ne, ze s bolavym zubem je pozde chodit k zubrai, ze je treba prevence a ze s tim nic jineho nejde nez to vyrvat, ale ze ma plno a nejdriv tak asi za 14dnu :? :00: tak to jsem teda odmitla, ja nemohla spat, jist, proste nic...staci jeden blbej zub a je konec...taky se zubaru a te bolesti silene bojim, to je ma fobie :-( Kdyz jsem se tohodle zubare zeptala, co pohotovost, tak mi rekl, ze tam mi ho nevytrhnou....no, ja osobne jsem o to ani nestala, proste jen s tim neco udelat, zahojit, aby byl klid...tak jsem tam na tu pohotovost precejen jela a dostala jsem dren ci cosi hojiveho a ze do 14dnu nejpozdeji mam dojit za svym zubarem, aby vlozku vyndal a dal plombu...Kdyz jsem volala sve zubarce, co je na materske, bylo mi receno, ze je tam ten zaskok za ni pouze v pondeli odpol..vzhledem k tomu, ze ucim v ZUS, coz je prace cele odpoledne, musela jsem si vzit bohuzel volno a jeste rekla, ze to pondeli, asi 3 tydny pred Vanoci, je posledni, co tam zubar bude, ze pak az po Vanocich :? :00: prej moc lidi nechodi, tak proto... :? nechapu...divny zaskok....vsude narvano, plno a tady tohle :jawdrop: kazdopadne jsem tam tedy prisla a co se nedozvedela? prej s tim nelze nic udelat... :? tak moje zubarka mi rekla, ze jsem mela prijit hned po tydnu a ne 14dnech, ze mi muze ten drne vypadnout a zacit to zas zlobit a tenhle blbec, ze s tim nejde nic udelat, ani plomba nic? ze to mam cistit peroxidem vodiku a tim to hasne...sahal mi do pusy, jak nejakemu zvireti, no proste ras...teklo ze me krve, jak z vola..a to mi to jen cistil tim kyslicnikem!!! No a nedavno mi ten dren skutecne vypadl, mam zas pulku zubu pryc...(to byl i duvod proc to zaclo bolet tehdy...zacal mi zas dorustat, takze natelka dasen a jeste pulka zubu v haji, coz jsem netusila) Zatim je to v poho, ale nejak jsem nesebrala odvahu se sebrat k tomu blbeckovi, co mi nedokazal pomoci, asi budu muset hledat jineho zubare, to mam radost :00: :(
Takze nevim, jak je to injekcemi, ale moc dobre vim, o cem pises...drz se! :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojkyyy :-) mas pravdu, presne...s tim souhlasim...vybrali si to sami a pak se jeste vztekaj nebo se chovaj..no, skoda mluvit...snad mi to nezacne zlobit, bohuzel jsem ten typ cloveka, ze ten hleda zubare az kdyz to opravdu zlobi, takze zase vyckavam, zatim vse ok...tak me to nenuti :-D :s: ale vim, ze to tak spravne neni...jen ted ani neni cas nekoho hledat...je pololeti, vysvedceni, nove hodiny, cili zmeny v uvazcich, takze i zmena v rozvrhu, soutez, proste mazec a do toho ta stavba...tak snad zoubek vydrzi :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak to je konec :-O ,já jsem taky smolař na nepříjemné doktory a přesně jak se tady psalo ,chceš se objednat ,oni tě pozvou za měsíc dva a pak ti nadají, že jdeš pozdě .Naštěstí mám rodinnou zubařku ,která je jakš takš v pohodě ,ale uvidím ,bez injekce pusu neotevřu :D Nejhorší je ,že tě začne bolet jeden zub a když s tím nejdeš hned a čekáš takovou dobu začnou tě bolet všechny a nebo tě bolí už celá pusa takže ani už vlastně nevíš který přesně .No ještě si musím do března počkat ,snad to nebude horší .Osmičky mě asi teprve čekají ,ale vím z doslechu co je to za peklo,když zlobí,takže nezávidím :(

In reply to by Martizinka1

Ahoj Marti...tak to mas aspon vyhodu v tom, ze mas super Dr....ale s tim boleni jednoho a posleze vsech zubu, jj, je to tak...me taky moudraky cekaj, az po porodu, ted bych se picla...az pak to nejak doresim a budou muset ven, nu...tak se drz a at se to stabilizuje aspon do toho brezna :one: snad to utece ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka