Pohlaví miminka

25.03.2008

Přeju všem hezký večer, chtěla jsem se zeptat, hlavně už maminek, zda je tady některá, které by řekli pohlaví miminka jen jednou podle utz a bylo to opravdu tak, jak doktoři řekli. Nám to řekli jen jednou na 4D utz a ted tak přemýšlím, jestli to opravdu bude holčička :girl: Nejdůležitější je samozřejmě zdravíčko :h: , ale už s holčičkou počítáme, jestli mě chápete :c: A taky jsem se chtěla zeptat, zda dělají i utz v nemocnici, kam se chodí měsíc před porodem. Doufám, že mi některá odpovíte. Děkuji, zatím papa :a: :a: :a:

Ahoj KAsandro..jak víš, tak my to vědět nechtěli... takže těžko říct, ale 4D je přeci jen jiný než 2D, tak snad to bude princezna..:-D
Jinak mě dělali UZ naposledy v 28tt a tak jsem nevěděla vůbec nic..:-( :r:

ahojky :papa: tak my jsme se ptali ve 32tt na UZ nam dr rekl:asi holcicka.pritel,mamka,teta rikaji,ze to bude holcicka.podle ruznych tabulek nam vyslo 2xholcicka a 2xchlapecek.a tady mi nekdo povidal,ze vypadam na chlapecka.tak nevim.me je to jedno.nejdulezitejsi je zdravicko :h: nechavam se prekvapit.

Mě ve 20tt řekli že to bude kluk a pak to potvrdili ještě na 4D ultrazvuku v 27tt. Tak s tím taky tak nějak počítám. Podle fotek co mám jsem ale na 100 předsvědčena že to bude kluk - bylo to krásně vidět. Tak ať ti ta holčička vyjde.

ahojky, já se nechávám ujišťovat na všech ultrazvucích na které jdu... i na 4D ultrazvuku mi řekli že to bude holka.... :girl: zatím mi to řekli čtyři doktoři ze čtyř.... tak doufm že se všichni nespletli.... :!k:

Ahoj na tom ultrazvuku 4D už by to mělo být na 100%, nám to řekli ve 20týdnu a byl to kluk - ale říká se,že pokud řeknou kluka, tak je to prostě na 100% když tam něco je vidět,ale jak řeknou holku, tak to může být ještě kluk, že třeba nebylo nic vidět jenom, ale spíše a normálním ultrazvuku ne naD¨4D ... ale neboj na to 4D to jde fakt vidět úplně... to bude holka

Nám řekli že to bude kluk už ve 20. týdnu a pak nám to potvrdili v 32. týdnu, takže s tím počítáme :)

In reply to by majinka07

Ahojky, no ta co nám ten 4D utz dělala, tak říkala, že u nás to je lépe vidět z toho norm. 2D utz, když jsem se zeptala, na kolik je pravděpodobné, tak řekla na 90%, tak snad se nezpletla. Pindourka nikdo z nás neviděl :girl:

Ahoj Kasandro, já ti neporadím, my si to nenechali říct a za celé těhu mě stejně nikdo nenabídl, jestli to chceme vědět. :a:

In reply to by Ajka007

Mně to můj doktor taky nenabídl, že by se mě zeptal, jestli chci vědět, co čekáme, takže to víme jen ze 4D utz, který jsem si platila. A v tý porodnici dělají ještě ultrazvuky před porodem?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky