další kontrola:)

25.03.2008

Ahojky holky, tak jsme byla na třetí kontrole a mimísek je v pořádku spinkal, tak ho musela doktorka probudit, aby se nám hýbal.Na další jdu zas za tři týdny a měla jsem už dostat kníčku, ale měla tam narváno, tak prý jí dostanu až příště není to pozdě až ve 14tt? Aspoň, že mi udělaly krevní testy. Tak vám sem dám fotečku:)měj te se hezky papa

Ahojky, já jsem začala 13tt a také ji ještě nemám, ale prý ji dostanu v pondělí na kontrole a budou mě také dělat testy. Tak jsem moc zvědavá jak jsou velcí a konečně si chci říci o obrázek, tak ho sem pak také vložím, tady spíš se budu muset zeptat jak se to dělá, ale to až ho budu mít. Tak blahopřejeme a jak jste velcí.

In reply to by luciano

ta moje doktorka má pořád moc práce, tak to furt oddaluje, ale příště už mi jí snad bude muset dát:)to budu ve 14tt na začátku ,jinak ti taky gratuluju ať krásně roztete klidně napiš a já ti poradím jak s tou fotečkou je to jednoduchý

Všechny vás zdravím........
jsem tady úplně nová, tak doufám, že nebude vadit, když se k vám přidám............U prvního mimča jsem dostala průkazku v 7. týdnu. Teď jsem těhotná po druhé a průkazku jsem dostala dnes a to jsem v 10+4. Možná jen nechtějí předbíhat, ale je fakt, že když jsem ji nedostala hned při první kontrole, tak jsem z toho byla docela nervózní...........fotečka je úžasná!!

No ja jsem dostala prukazku asi ve 12tt jakmile jsem zacla chodit na pravidelne kontroly a vysetreni, aby tam uz bylo co zapisovat. neboj brzy ji dostanes ;)

Jde tam krásně vidět bobísek malý :one: Já dostala těhu průkazku už v 6 týdnu, takže nevím :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka