Koupani :-)

25.03.2008

Holky myslite ze se muzu jit klasicky po porodu vykoupat, nebo se musim sprchovat?

V 6-ti nedělí se nemá koupat ve vaně, jen sprchovat..!! kvůli infekci.. aby se nedostaly očistky do kontaktu s bradavkama..! Proto se má používat ručník na spodek a zlvášť na prsa,.. já to řeším tak.. že si prsa neutírám a utírám si jen stehna, spodek ne..

In reply to by kiki1

No nevím, mě to přijde jasný.. a já bych se teda nekoupala.. a nekoupu se.. a to hlavně kvůli prsům a pak kvůli tomu, co všechno nemusíš vidět.. že se dole ještě děje.. prostě mi to přijde hygieničtější.. a navíc mi tohle říkali na kurzu i v porodnici.. tak nevím.. prostě ty bradavky máš "otevřený".. nevím.. ale já bych to teda nesnesla když kojím i když špiním už jen malinko, ale špiním..

In reply to by Jadyrko

No já se sprchovala právě,ale jen mě přišlo,že dost holek se koupe a taky bylo konkrétně řečeno,že moc nešpiní... já ani u sebe neřešila proč se nemám koupat, prostě jsem se sprchovala aniž bych to řešila,že musím...nebo bych měla, takže mě ta diskuze docela zajímala - někdo řešil bradavky (ty) a někdo spodek právě..

In reply to by kiki1

No myslím, že to spolu souvisí.. prostě když máš spoedek i bradavky jak otevřenou ránu.. ta infekce není podle mě nesmysl.. a pak máš strkat prso do pusinky drobkovi.. no nevím... přijde mi to jasný..

Ahoj to záleží jak špiníš a podle šití... já se jen sprchovala pro všechny případy,ale pokud se cítíš dobře, tak myslím,že to můžeš do vany,ale volila bych čistou vodu bez pěny nebo tak...

ahoj Verčo, jen tě zdravím, a ještě jednou moc gratuluji k Jarouškovi :e): :h:
já se od porodu jen sprchuju, jelikož máme sprchu, ale vana snad neuškodí :n:
jak to jinak zvládáte? jste určitě šikulky :w: :c:

In reply to by Veerca111

u nás je fajn, malý je zlatíčko, prdy nás minuly, dneska jsme byli ve třech týdnech v poradně, Tomášek už váží 4750g, tak hezky roste, tak ať se vám daří :w: :k: :dance:

Jestli moc nekrvácíš tak se můžeš vykoupat....a dej si heřmánek do vody, to pomůže na to šití...:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka