Jemné píchnutí

26.01.2011

Ahoj těhulky chtěla jsem se zeptat jestli některá z Vás netuší co to může být. Už druhý den večer pod bříškem cítím takové lehké píchnutí nic hroznýho, ale jeden den to bylo napravo a včera zase pro změnu nalevo :))) nevíte některé co by to mohlo být :) bude to moje první tak tomu moc nerozumím :) děkuji za každou radu a nápad ... těhulky opatrujte se a odpočívejte s těma svýma :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky tak nekrvácela jsem ani nešpinila, a k ničemu mi to drobné píchnutí nepřekáží, je to fakt jen ted dva dny večer tak 2x-3x a pak je zase klid, tak sem si právě taky říkala, že to bude asi ta děloha jinak žádné jiné problémy nemám. Na kontrolu jdu 9.2. tak pokud se to nezhorší, tak se na to dr. zeptám a uvidím co mi řekne. Děkuji moc :))) pohlaďte mimuška :€O:

ahojky...pokud nekrvácíš tak to nic nebude :) bude to asi jak rostete :) já to měla také a kolikrát křeč jak při MS. Jsem v 20tt a taky mě to někdy chytne, tak si dám magnézko a odpočívám. Jinak pohoda no stress :) užívej si to (strašně rychle to utíká :D )
krásný den R.

Kdo ví, takových píchnutí si v těhu užiješ ještě moc :) ;) To nic nebude. Varující je jen kdybys krvácela a to jasnou krví - špinění se někdy taky objevuje, ale chce to raději Dr. a ten dá prášky... Jinak je to ok ;)

ahojky já jsem taky v desátém týdnu a měla jsem to předevčírem v noci ráno jsem hned pro jistotu jela k doktorce a ta mi řekla ře je to roztahování dělohy že v tomto týdnu je to normální.Ale pro jistotu si raději zavolej k svému doktorovi at máš jistotu! drž se pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky