dotaz k jídlu 1.5 ročních dětí

25.01.2011

Malá anketka: prosím, jak často dáváte 1,5 ročním dětem luštěniny (a jaké), ryby (také druh) a kolikrát týdně maso? Moc děkuju a všem posílám na zlepšení nálady sluníčka :€s€: :€s€: :€s€: :€s€: :€s€: :€s€:, aby prozářila dnešní den s pochmurným počasím ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, z luštěnin dělám běžně červenou čočku, zelené fazolky a hrášek. Zkoušela jsem i normální čočku a v pohodě a bílé fazole, ale ty malýmu nešmakovaly. Z ryb měl pangase, pstruha, lososa, tolstolobika, kapra a sumce a všechno mu moc chutnalo. Maso vařím tak 5x týdně, ale prcek ho moc nemusí, takže sní tak lžíci masa (anebo taky žádný ;) ) Už měl prakticky všechno běžné maso (vepřové, hovězí, kuře, krůtu, králíka, jehněčí, kachnu, husu - co nedávám tak je zvěřina a vnitřnosti)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo, teď je mi to jasnější...A od kdy se tak jednou za čas dát může, nevíš? Díky moc :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo tohle jsem taky četla na netu ale tak fakt sem to dělala poprvý a bude to ted jíst ještě dva dny tak to se dá...jako cpát měsíc v kuse jí to nebudu:-) a koukala sem a zatím žádný fleky nemá tak asi to snesla vpohodě...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Asi bych soju nemrazila. Jednou jsem zkusila zmrazit fazole a byly pak dost hnusný - moučný, rozsýpavý. Ble ble.

Lusteniny nevim, doma je mooc, vlastne vubec, nejime . Jinak Malej od jednoho roku basti uplne vsechno co my, u ryb bacha na kosti jinak maso ma 7krat do tydne na taliri, zalezi na nem zda ho zbasti ci ne ale vetsinou sni vse .... zeleninu, maso atd.

Ahoj, tak já z luštěnin mám vyzkoušenou taky jen červenou čočku. S rybama neporadím - malá má atopický ekzém a součástí vyšetření byl odběr krve, kde zjistili celoživotní alergii na rybí maso - takže u nás rybí maso nepodávám vůbec a ani nebudu..

Sluníčko bych chtěla vidět i venku na obloze - tohle počasí už je fakt hnus - pořád tma a zima.. Už aby bylo jaro :-)

Pa pa

Ahojky,počasí teda otřesné,už koukám,jestli vůbec dnes vystrčíme nos :) Luštětniny dávám obačas-malej to moc nemusí a dělám červenou čočku,nic jiného jsem zatím nezkoušela.Rybu taky jak kdy,po lososu se osypal,takže dáváme občas tuňáka,tresku,pstruha,o Vánocích jsme zkusili kapra.Maso dávám tak 6x týdně,ale menší porce,my máme taky většinou maso,někdy to vyjde,že ho má třeba jen třikrát v týdnu,ale to je spíš vyjímka.nejvíc má kuřecí,pak libové vepřové a občas hovězí a rybu.jiné druhy moc neděláme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka