Slabé pohyby

23.01.2011

Ahoj spolutěhulky a maminky, chci se zeptat jestli jste na tom některá stejně jako já. Dneska jsem 38+2 tt a už druhý den cítím jen slabé pohyby v noci mě teda vzbudily křížové bolesti a ty ještě ani nepřestaly jen když ležím tak je to lepší. No a dneska se malá zavrtěla zatím jen jednou a to mi hned zvrdlo břicho a měla jsem tlak na spodek a konečník. začínám být z toho nervozní a trochu vzteklá :? . Máte některá taky stím problém?

Ahojky, toto jsem měla v sobotu. Kluci se málo hýbali měla jsem pocit tlaku i na konečník a sem tam mi tuhlo břicho. Četla jsem, že to tak bývá před porodem, že mimi se uklidní. Za to včera si to zase hezky užili, tak jsem se uklidnila. Jen mám zase problémy s ledvinou, ale druhou :-( šílená bolest, ale rozdýchala jsem to... Já jen když se kluci nechtěli hýbat, tak jsem je lechtala a přitlačila na bok bříška, jako na UTZ. To kluci potom řádí jak diví :-) Zítra jdu na poslední kontrolu a budeme domlouvat termín porodu (prozatím to je na císaře). Když tak se na ty pohyby Ti připtám, jestli chceš... Neboj já si myslím, že je to ok...

In reply to by ramirez

Jéé Ramiréz to je taky šílený co ty si musíš protrpět v těhu to naše poslíčkování je oproti tvým problémům procházka růžovým sadem. Dneska už je to s pohybama lepší, tak jsem se taky uklidnila. Stejně si myslím, že budu přenášet , když jsem přenášela i syna, tak uvidím. Já jdu na KO v pátek.

In reply to by J-anulka

jéé, tak to jsem ráda, že už se brouček více hýbe. A kde budeš rodit? Já prozatím Poruba, ale nevím je to tam takové divoké, neosobní, zmatené.... Ale kdyby kluci zase potřebovali něco více, než mají v Havířově, tak nevím... Jinak já jsem poprvé těhotná a nemám srovnání, tak to vše co mě potkalo beru, že to všechno k tomu patří a nepřemýšlím nad tím, že by to mělo být lepší. Jen se přiznám, že asi normálně rodit bych už nechtěla. Mám už někdy pocit, že další větší bolesti bych momentálně nerozdýchala. Je škoda, že si nemůžeme určitě, že chceme rodit tak a tak. Bojím se, že kdyby jsem rodila normálně, tak mám ledviny teď doopravdy hodně citlivé a k porodním bolestem ještě bolest ledvin, tak to bych nedala. Bolest ledvin je prý stejná s bolestí porodu, jen ty potvůrky bolí pořád dokud je neuklidníš nějakýma lékama...
A s tím přenášením uvidíme. Přítel poslední týden mi pořád "věští", že asi taky budu nakonec přenášet, blázínek. Je pravda, že jsem ani v tom nejlepším snu nevěřila, že se dožijeme 37tt :-)
Tak nám tady držím pěsti :-)

In reply to by ramirez

Já budu rodit v Mostě , taky to tu není nic moc, ale kdyby bylo něco s malou tak tu máme nejlepší JIP široko daleko ;-) No já si myslela, že bydete první unorčítka a nakonec se takhle statečně držíte, tak ti přeju at to bolí co nejmíň

Ahoj tak to já mám pravý opak. :€m: Dneska má malá snad diskotéku. :\x: Od rána šťouchance, kopance no rány a boule... :|: Už jsem řikala že asi balí a jde ven. :||): Nejvíc když si lehnu na záda... Ale podle mě je to normální někde jsem četla že už má potom málo místa takže už se tolik nehýbe. Jen se protahne, nebo si cucá palec. :cc): Ale jak radí holky, pokud máš obavy tak skoč k :*8*:
Lepší to nechat zkontrolovat :dance:

Ahoj Janičko, mě tam mrňousek dovádí pořád stejně, a když mám někdy pocit, že je už dlouhou dobu klid, tak ho šmíruju angelsoundem :///: . Jestli si myslíš, že je něco špatně, tak raději k :*8*: . Ale třeba se to už chystá, tak proto :'zz): .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka