!!!ANKETA!!! která jistě zaujme! MS v těhotenství!

22.01.2011

Ahoj holky, tohle je otázka, která trápí spoustu snažilek i těhulek! Nebo také zajímá!

1. Měla jste v těhotenství menstruaci?

2. Jak dlouho?

3. Pravidelnou?

4. Jak jinou než v normálu?

5. Kdy a jak jste přišla na těhu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuji za komentáře! Věděla jsem, že to zaujme:-)... Jako malá jsem četla v máminým časopise, že nějaká holka porodila v koupelně... Že nevěděla že je těhotná a že to byla rychlovka... Byla dost při těle. Jsem se zeptala mámy a ta řekla, že to není možné! Když jsem byla starší....Sama jsem se přesvědčila,když mi až v 6. měsíci došlo, že jsem těhotná :-D... No a moje kamarádka, které m,imochodem říkali doktoři, že nemůže mít děti a brala antiku, mi psala, že je ve 3.měsíci ....A do toho mi můj muž vyprávěl, jak jeho bývalá žena vždy překvapené žírala na doktora, že je těhotná! Asi 3x :-D ze 4....

1.Neměla
2. Tušila jsem už několik dní před MS a test jsem dělala 3 dny po zpoždění a s jasným výsledkem...

Ahoj,
1. Ano
2. 3 dny, první měsíc
3. Byla jen jedna
4. Slabou
5. 3 dny před očekávanou MS, dle těh. testu

Ahojky také se přidávám,teď v úterý už budu ve 20tt ale musím to napsat..Čekáme druhé miminko.

1.Ano měla.

2.cca do 15tt

3.Ano pravidelnou.

4.Úplně normální jak před těhu..

5.DRUHÉ TĚHU:Jsem těhotná od srpna 2010 a MS jsem dostala poslední v listopadu 2010,když jsem ji v prosinci nedostala říkala jsem si že bych byla těhu?Tak jaem si udělala test a ejhle :) Přišla jsem k dr neobjednaná a ta se mě ptala kdy byla poslední Ms a já ji říkám že v listopadu a ona že už se mimi hýbe,když mi řekla že jsem už v 15tt tak mi spadla čelist :)

PRVNÍ TĚHU: Otěhotněla jsme v červenci 2008 a zjistila jsem to v září 2008 :) Dr mi říkala že je určité procento žen co mají v těhu MS úplně normálně jako před tím :)

Tripletesty nám dopadly dobře tak jsem ráda :)
Ten kdo mi nevěřím dám kontakt na mou dr a může se jí zeptat :)
Martina,Dominička a mimísek v bříšku

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já myslím, že nezáleží... U prvního těhu, to jsem psala. Mezi tím tak na štřídačku a u posledního jsem to HNED nedostala...

ahoj, u druheho tehu jsem ms 1x dostala (teda jsem si to myslela), byla normalni. Na tehu jsem prisla v 10tt - ranni nevolnosti, prujem - ale myslela jsem si, ze jde o strevni chripku (syn ji par dni predtim prodelal). Ze jsem urco tehotna mi rekl soused :s:

In reply to by sterega

Ty jo, byl to pekny trapas, protoze jsem mu na to jeste odpovedela, ze tehotna bych mohla byt jedine, kdyby do me vstoupil duch svaty :///: My jsme to totiz zkouseli 6 mesicu bez uspechu, ten posledni mesic jsem si ale myslela, ze jsem tehotna, udelala jsem testy, i hcg z krve a nic, navic jsem to dostala, takze rikam, no tak nic ani tedka :00: Nasledujici mesic jsme si uz davali pozor, protoze jsem nechtela rodit v lete, vzhledem k tomu, ze jsme planovali vzit prvniho syna na 2 mesice k mori, protze ma astma. No a nakonec jsem teda fakt byla tehu uz od toho predchoziho mesice, i kdyz testy vysly vsechny negativne. Dcera se narodila 26.5., ale planovanym cisarem v 39+2, jinak by se urco narodila az po terminu, prvniho jsem taky prenasela. K mori jsme jeli hned po ukonceni sestinedeli. Tak to nakonec vyslo uplne suprove. :one:

Tak ja znam jednu, ktera se dozvedela, ze je tehotna 2 tydny pred porodem..UDAJNE to nevedela, normalne pry celou dobu dostavala MS a kopanecky povazovala za nadymani a strevni potize..To byste musely videt, tomu nejde ani verit:-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Zvláštní je, že já na těle žádné změny necítila. Ale spíše na duši... Jsem se prý i jinak chovala.... A při tom posledním jsem byla těhu sice jen do 11. týdne, ale prsa bolely jako blázen, nalité, o tři čísla větší. Ranní nevolnosti - tedy ranní, jakože od rána do rána. Chutě snad na všechno. Přobrala jsem přes deset kilo, tak si všichni dělali srandu, jestli nejsem těhotná. Ale čuměli by, kdybych přiznala že jo :-D.. Prostě chování se mi nezměnilo, jen jsem byla veselejší.... Zajímavé, co to těhotenství s ženskýma udělá a že s každou něco jiného :-)....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nekolikrat jsem videla na nemeckych programech porady, kde se prave sesli zensky, ktery tehotenstvi nevedeli do poslednich tydnu pred porodem. neverila jsem tomu, ze je to mozne, byt tehotna a nevedet o tom dokonce nekolik mesicu. Ale ted si rikam, ze to tak asi opravdu muze byt. Jednu holku znam, co to zjistila cca ve 20tt, az kdyz ji zacaly pohyby. A tak fakt nekecala. Kojila, nemela MS, ucitila pohyby, tak sla na vysetreni a byla znova tehu.

1)neměla
5)přišla jsem na to po týdením zpoždění menstruace, bolelo mě bříško jako při menstruaci tak jsem čekala kdy to dostanu a furt nic tak jsem si udělala test a byl pozitivní:-) a taky jsem měla pocit že skoro každé druhé jídlo je kažené :s: A taky mě hodně věcí zapáchalo ale to jsem ještě nevěděla že jsem těhotná.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Pane jo ani si to neumim představit :) a tobě začlo růst bříško až v 6 měsíci ?

Ahojky holky. Tak já začnu, jo?

1. - měla, ale jen u prvního těhu

2. - 6 měsíců

3. - nijak. Byla to úplně normální MS

4. - Já to tušila, byla jsem jiná, ale potvrdilo se to, až mi začalo růst bříško :-)

Asi to zní divně, ale já tenkrát 16ti letá k doktorovi ne-e :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ano, má pravdu, u Tebe to ale naštěstí dopadlo dobře... U mě ne-e:-(... Pohlaď za mě princeznu po vláscích :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To ne-e... Kdybych o tom nechtěla mluvit, nmezačínám přeci :-)... Tahle zkušenost, je také zkušenost... I když smutná... Ve zkrácené verzi: Myslela jsem si že jsem těhotná, poznala jsem to na sobě... No a pak jednou, to byl čtvrtek, mi přítel hladil to moje bříško nebříško (byla jsem celkem břichatá už před tím :-D) a šílené křeče... Tak jsme jeli do nemocnice. Máma tenkrát totálka v šoku, táta se šel opít :-D... Přijeli jsme tam a já: JSEM TĚHOTNÁ a mám křeče. Nekrvácím. A taková ludra na mě: NEJSTE TĚHOTNÁ, JSTE TLUSTÁ!...Tak jsme se tam dohadovaly, já bolesti jako prase! Říkám, UDĚLEJTE MI KLIDNĚ UTZ, ALE POMOŽTE NÁM! Ona furt mlela, že nejsem těhotná! Ona na mě: TAK DOBŘE, ODEBEREME KREV, DÁM VÁM NĚCO NA UKLIDNĚNÍ CO NEUBLÍŽÍ DÍTĚTI A BĚŽTE SI LEHNOUT NA POKOJ.... Usla jsem... V pátek jsem se probrala zase bolestí... Začla jsem neskutečně krvácet... Odvezli mě někam (ani nevím kam) a tam jsem porodila... Samozřejmě mrtvé miminko. Ta blbka sestra na mě čuměla a že prej TAK VY JSTE BYLA FAKT TĚHOTNÁ! Ze mě udělaly blbku a samozřejmě se pěkně podržely, aby se neprovalilo, že jsem dostala VYVOVÁLAČKU nebo něco na UKLIDNĚNÍ.... ... Bolet to ale nikdy nepřestane! Nějak jsem poznala, že je to kluk, tak dostal i jméno a ono fakt! Byl to kluk!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky