prosím o radu

18.01.2011

Zdravím všechny maminky a prosím o radu.Mám 22 měsíčního syna.Problém je v tom že si neumí hrát sám a je na mě strašně závislý..Celý den od rána do večera se mu musím na 100% věnovat a už jsem z toho hrozně unavená.Jen se hnu třeba do kuchyně a už je u mě a zase vyžaduje nějakou aktivitu.Nedá se před ním nikam schovat.To je jinak řevu,jak kdybych se už neměla vrátit .Nikoho jiného než mě neuznává.Máte to tak taky některá nebo jste to měla a jak jste to řešili.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, mému synovi je už 2,5 a dělá to taky. Leze za mnou doslova i na záchod, nemůžu se v klidu ani vys..., to řeším tak, že to držím a pak utikám když ho náhodou na chvíli něco zaujme, nebo se prostě musím zamknout a on se pak na mě dobývá. Ale mám štěstí, že záchodové rituály mám hotový raz dva. Jinak co se týká domácích pracích, tak jsem ráda, že umyju nádobí, uvařím, i když za ním musím lítat a to je vše. Zbytek dělám po nocích a to co nejde, třeba vysávání a vlastně kompletní velkej úklid dělám, když si ho vezme na den a noc babička, to makám třeba 6 hodin čistýho času a to nepočítám do toho žehlení. Tím jak to odkládám, tak pak žehlím klidně 4 hodiny jak je toho tolik. Už jsem taky unavená, místo toho, abych si dala kopyta nahoru, když je pryč, tak mám další práci. Přítel mi v tomhle moc nepomůže, nemůže, 5 dní je v práci (i přes noc, nedojíždí) a 3 dny je doma. Fakt hukot. Ale ten dětskej kolektiv by fakt mohl pomoct, taky jsme chodili do herničky a byl šťastnej a zdál se mi klidnější. Jenže už bohužel nechodíme, teď jak jsem těhu, tak jsem ještě unavenější a mám co dělat vyhrabat se z baráku aspoň na procházku. Bohužel.

mám 20,5m, ale dvojčata, tam je to trošku jinak
chodíte do dětských kolektivů,? cvičit, plavat?
tam si zpravidla děti najdou "vrstevníky " a mámu aspoň na chvilku nechají sednout
opravdu to nemohu psát ze zkušenosti naší, ale vím, že kamarádky, co mají stejně staré děti se stále snaží někam chodit a zvát k sobě nebo se nechají pozvat k nám, aby se děti zžily
a pak, když to probíráme jsou nadšené, že si i sedly, vypily v klidu kafe a nikdo je za ukazovák netahal ke kostkám

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka