Šok, dvě čárky!

21.01.2011

Ahoj holky, hlásím se do těhulek, tedy zatím to nemám potvrzeno od doktora. Včera jsem si udělala test a ke svému překvapení zjistila že jsem opět těhulka. Ten šok nastal proto, protože s prvním těhu jsme měli strašné problémy, nedařilo se a povedlo se až po hormonální stimulaci a doktor říkal že já jen tak sama neotěhotním. A hele že to jde. :s:
Máme ročního syna tak jsem z toho trošku vyplašená jak to bude. :00: Je to pěkný rarach. :dance: A taky jsem se chystala tenhle rok něco zhubnout abych zas neriskovala s takovou váhou. :O Tak snad to bude všechno dobrý a hlavně to zase neprozvracím. :///: Dnes se objednám na gyndu a uvidíme. Každopádně druhá čárka je vidět dobře takže je to asi jasné.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji. No váha s tím má dost, díky ní právě to první těhu moc příjemné nebylo ale teď je to už stejně jedno tak to snad všechno dobře dopadne.

In reply to by martina2105

Marti já nemám jen nadváhu, jsem prostě tlustá. :( A to přináší bohužel nejen těžkosti v těhu ale i rizika při porodu, doktoři zase nebudou nadšení. Ale jinak se cítím fajn a teď mi dělala dietoložka krevní obraz a byl moc dobrý tak to snad bude v pohodě a zase to ustojím. Říkám si že když příroda "dovolila" mrňouskovi uhnízdit se, tak to tak prostě má být. U dietoložky jsem byla jednou, odkázala mne do nutriční poradny a tam jsem se ani nestihla už objednat. ://:

In reply to by Veverca

tak tak,priroda je mocna carodejka a doktori jsou na ni kratci
u dietolozky sem teda nikdy nebyla ale uz asi 4r chodim do metabolicke poradny(to bude asi to same co ta nutricni)
vaha mi sla krasne dolu,pak sem otehulila a vaha sla nahoru 35+ :( ale dr byla spokojena,hlavne proto ze byl maly v poradku a spokojeny,po porodu sem 16m a jeste mi chybi 8kg,vaha de dolu pomalu ale jiste ;)
obednej se k ni a uvidis co ti poradi,mozna ti pomuze upravit jidelnicek tak aby sla vaha co nejmin na horu
tim se i snizi mozna ryzika a bude vse ok,preji pohodove tehu a dej vedet co ti rekla ;)
:a:

In reply to by martina2105

Jo já v prvním těhu nabrala je 8 kg a po porodu byla lehčí než předtím, toho se nebojím, když se budu hlídat. Prostě budu zase držet tu dietu pro cukrovkáře, tedy hlídat sacharidy a bude to. No zavolám tam a uvidím. Tak hodně štěstí aby to šlo dolů. Já nepotřebuju být jak proutek ale tohle je už moc a fakt to překáží a člověk je díky tomu pak línej a unavenej a neohrabanější.... Takže chápu.

Tak to je bezva, že to takhle vyšlo, moc gratuluji :q: asi to bude náročné s tím ročním mrňouskem, ale jestli máš někoho, kdo by Ti sem tam mohl pomoct, tak je to fajn - horší je, když je člověk na vše sám :§) ! Tak Ti přeji pevné nervy a ať je všechno v pořádku! :€s€:

In reply to by Janufa

Děkuji. No moji rodiče bydlí 550 km daleko a manžovi rodiče jsou kousek od nás ale tchýně má 70 a tchán má rakovinu... Takže to taky nejde nějak moc často využít, nebo se možná spíš bojím, nevím. No ale asi budu muset, nedá se nic dělat. ://:

In reply to by Janufa

Děkuji. No moji rodiče bydlí 550 km daleko a manžovi rodiče jsou kousek od nás ale tchýně má 70 a tchán má rakovinu... Takže to taky nejde nějak moc často využít, nebo se možná spíš bojím, nevím. No ale asi budu muset, nedá se nic dělat. ://:

Ahojky,
přidávám se ke gratulantům. Také jsme na první dítě čekali dost dlouho a museli navštívit centrum reprodukčního zdraví. Doma máme 19ti měsíčního Adámka (je to náš malý šakal a dá docela zabrat) a momentálně jsem v 11 - 12tt. Upřímně musím přiznat, že už teď mám strach, jak to budeme zvládat. Také se bojím, aby těhotenství probíhalo bez problémů, protože začátek nebyl úplně v poho. Tak držím palečky a užívej si.

In reply to by faltice

ak Tobě také přeji aby bylo vše v pohodě a zvládla jsi to s přehledem. ;) No právě i Jindrovi kouká z očí samá neplecha, je to hroznej šťoura zvědavej a ještě se tlemí když ho okřiknu. A copak že nebylo těhu od začátku pohodové? Tohle druhé? Mě už začíná být fakt šoufl a to jsem doufala že se to nebude opakovat, první těhu jsem 4 měsíce prozvracela. :00: :sick:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji za podpoření. A jak ji přijala a jak to řešíš když lítá po bytě a řve a miminko spí? To mám starosti, co? A to jsem jen na konci pátého týdne. :s: :s:

In reply to by Veverca

přijala ji,ale žárlení ji neminulo,do dvou let andílek,mluvila,rozumná,pohoda...a po porodu a to trvá stále už 11 měsíců se s tím stále pere...je dost rozumná a bere to,jako každé dítě za zradu od rodičů,snažím se ji věnovat,ale nee vždy to jde...od 2 let chodí do soukromé školky 1x týdně,tak je mezi dětmi a já něco vyřídím,manžel opora,pomáhá,už jsme zaběhlí...zvládnout se dá vše!! Někdy je v klidu,jindy,když Juli hajá,tak ji i vzbudila,ale je to málo kdy... Chce to čas a pevné nervy..... :///: pa pa

In reply to by amalka2008

Tak to doufám že Jindra moc žárlit nebude. No ono je to v tomhle věku asi blbé proto že je na to nemůžeš připravit že přijde miminko, ještě z toho nemají rozum. Ale žárlivost i chápu, je to sice blbé srovnání ale vidím to i na psovi. Před prckem jsme ho měli pomalu jak dítě a teď ho akorát okřikuju a posílám na místo. :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já mám taky ze všeho strach, minulé těhu jsem byl 3 týdny v nemocnici, no a už teď mi začínají otíkat nohy, tak mě doktor už předem varuje, snažím se odpočívat jak jen to jde, i když každý, kdo má menší dítko ví, že to spíš nejde..no my naštěstí máme 2 fungující babičky, tak by to nějak museli zvládnout..ale taky si to neumím představit, asi bych to v nemocnici probrečela..no pohlaví zatím nevíme, ve 14tt řekli na 60% holka, teď ve středu mi doktor řekl, že mu z boku připadá, že vidí pindíka, ale já tomu klukovi nevěřím, to by bylo moc velké štěstí mít, mít doma páreček:)příští pátek jdeme do Genetu, tak snad tam se něco dozvíme..

In reply to by ivonka4

Tak se opatruj ať je to v pohodě, až bude teplo tak bude hůř. :00: Kdy máš termín? Babičky bohužel až tak nemáme, jak jsem tu už psala, má máma je daleko a tchíni zas nedůvěřuju úplně ve všem, má 70 let a někdy už fakt blbé nápady. ://: Tak pak dej vědět co vám řekli v Gennetu. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka