Kontrola 28+4

21.01.2011

Holky, já jsem tak šťastná! Dneska jsem byla na kontrole, tak dr. říkám, že mi pořád hrozně tvrdne to břicho, tak mě prohmátnul a prej nádhera, měřil čípek utz a mám ho 34mm, takže další nádhera. Prý to tvrdnutí může být i tím, že má mimčo pořád hodně místa, tak jak kope.. Pak mě šokoval, když sám od sebe řekl, že mi udělá utz, tak jsem mu hned řekla, ať se koukne co čekáme, tak nám potvrdil holčičku, tak už peru to růžový!=o)) Jo a máme Nelinku hlavičkou dolů a patičky má pod mým pravým prsem, což pociťuju víc než dost! Na Bulovce mě prý porodí, tak super. Velký utz mi bude dělat on 14.2., jo a mateřskou mi prý napíše dle termínu jaký chci, takže volím dle utz, páč je o týden později.. No takže samé super zprávy!! NÁDHERA!=o)))

Tak to jsou pekne zpravicky. Me to bricho taky vzdycky ztvrdne, hlavne kdyz dele sedim, ale pak je zase dobre. Dr. taky rikala, ze je to v poradku.
Gratulace k holcicce :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jo, na otočení je určitě čas, mě se ještě nedávno stávalo, že mě kopala do močáku, takže se třeba i může stát, že se tam bude protáčet.. Uvidíme. Jinak ty dobrý zprávy jsem už potřebovala jako sůl, toho není nikdy dost!!=o) A já tedy konečně můžu prát i růžové oblečky, doteď jsem čekala, že bych je když tak prodala, tak to snad už nehrozí!=o) Taky jsem se chtěla růžové vyhnout, ale ty věci jsou tak krásný!!=o)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka