Devcata prosim POMOC

20.01.2011

Devcata prosim Vas potrebovala ybch od Vas radu,prodala jsem kocarek pres aukci,pans e dlouho neozyval porad si odber kocarku odkladal a vyzvedl si ho asi po 2 mesicich.Kocarek si vyzvedl osobne,prohledl si ho a odjel,ted se po mesici ozval,ze je s kocarkem nespokojeny a ze je pry rozbity a jine,Ale ja si proste stojim za svem,ze byl v poradku a pokud mel nejake vady,tak sjem ho na to upozornila.Co by jste delali na mem miste?Dekuji Andrea

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, to se divím, že jsi na něj nevykašlala...já bych tedy nikomu 2 měsíce nečekala!!!
Já sama prodávám a aukcuji, a mám podmínku platba do týdne, tedy pokud se nedomluvíme jinak, např. do mateřské, výplaty, to samo sebou počkám, ale jen do té jedné, když by pak došlo k tomu, že by se mi ten člověk neozýval nebo to nějak protahoval, má smůlu, dostal by negativní hodnocení a já bych věc nabídla dále. Nemá cenu se z takovýma lidma mazlit...člověk dělá ze sebe blbečka, snaží se vyhovět, a oni se pak zachovají jako ten tvůj zájemce.
No každopádně měsíc je opravdu dlouhá doba, měl se ozvat do týdne...teď, pokud není spokojen má smůlu.
A ty se neboj, co by ti tak jako mohl udělat???
Nemá přeci asi žádný doklad o tom, že u tebe ten kočárek koupil, takže ani on se nemá jak ohrazovat...když přijde kamkoliv / myslím i policii/, tak ho nejspíše pošlou někam, protože to by tam tak mohl přijít každý.
Já bych mu napsala, že má smůlu, že se měl ozvat do týdne, a pokud tak neučinil, takže to nemůžeš brát na zřetel, že měsíc je dlouhá doba, a že ho mohli poničit i oni, taky bych mu napsala, že si nekupoval věc novou, a pokud si opravdu uvedla všechny nedostatky, které kočárek měl, tak má fakt smůlu. Jo a taky bych mu napsala, že považuješ věc za vyřízenou, že tě mrzí, že nejsou spokojeni, ale že pokud tě budou na dále obtěžovat, tak to budeš taky muset řešit jinak! A je to!!
Co proboha čekal, že bude mít za káru, když dal za použitý kočár 2.000? Někdy ty lidi fakt nechápu!!!
A přes jakou aukci jsi to nabízela?? J.

Vzhledem k tomu, že zboží převzal, dokonce osobně a měsíc užíval, tak má tak trochu smůlu. Samoszřejmě existuje pojem skryté vady, rozpoznatelné až pravidelným užíváním, ale měsíc je celkem dlouhá doba a kočárek není zrovna moc zboží, u kterého by se projevili po takové době. Pokud je něco zničené, zničili si to sami. Takže bych mu napsala velmi slušný a rázný dopis a on dá pokoj!

Když ho osobně převzal, tak ho jistě viděl, kdyby byl rozbitý, tak by si ho asi nevzal... pán je pěkný vyčůránek... po měsíci používání si ho nejspíš rozbil sám... jestli chtěl záruku, měl si koupit nový kočárek, ne použitý... takže si stůj za svým... asi bych mu rázně, ale slušně odpověděla... včetně upozornění, že byla tvá dobrá vůle, žes mu počkala tak dlouho, než si kočár vůbec vzal...

Osobně převzal, prohlídl, odvezl a MĚSÍC užíval! Tak takhle se slušný člověk nechová. Neustoupila bych.

Tak pokud si ho vyzvedl osobně,tak bych ho po měsíci poslala do někam. To jsou dneska fakt lidi :00: Trvej si dál na svém,rozhodně jsi v právu ty. Pán je nejspíš trochu mimo :a:

Tanynka

Nic, převzal, prohlédl a souhlasil se stavem.Dál už je to jeho problém, mohl si ho rozbít sám.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka