břicho po císaři

19.01.2011

Holky jak ste se dali dohromady po císaři? A stahovali ste se pásem? Říká se že nejlepší je jizvu mazat sádlem je to pravda?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jestli sneses pach sadla, tak sadlo je na jizvy nejlepsi.Druhe nejlepsi mazadlo na pruznost jizvy je olejicek s vitaminem E, da se to koupit v lekarne a nebo jenom normalne koupit kapsule vitaminu E, rozlomit a pouzit ten olejicek, co je vevnitr :c:
Masirovat jizvu urcite, ale az je poradne zhojena.
Hodne stesti s jizvou a at jsi na leto kocka!!! :one:

Ahoj, já na to hned dávala vepřové sádlo bez soli...Všichni doktoři,nebo fyzioterapeutka ke které chodím na masáže mi říkali ,že ta jizva je pěkná... no, já s ní kámoška nejsem, tak nevím. Ještě jsem na to dostala radu : prst od každé ruky mít na jizvě a pomalu dlouze tlačit prsty od sebe,na celé ploše jizvy. To samé jakoby do X - jeden prst nahoru doprava - 2.prst dolu doleva a cikcak střídat. Snad to chápeš :-) Je to proto,aby byla vláčnější, ne tak napnutá jak když v ní máš drát.

jak pisou holky, co nejdriv pohyb, protoze ten ti jen prospeje. Nicim jsem nemazala po prvnim cisari, po druhem mi doporucili na gynde takovy sprej na jizvy, protoze se mi spatne hojila. Jinak nic. Co nejdriv na cerstvy vzduch, prochazet se a normalne zit jako predtim. :one: O tom sprchovani je mi to nove, ja mela sprchu zakazanou, jak po prvnim, tak po druhem diteti. Stahovaci pas jsem nepouzivala, jen takove ty stahovaci kalhotky po prvnim, ale je to zbytecne, ver mi, ze nejlepsi je vratit se co nejdrive k "normalnimu" zivotu a normalnimu oblikani. :a:

irena1111

Ahoj, sádlo opravdu pomáhá a taky to hodně sprchovat, jinak jsem po císaři nedělala nic zvláštního, jen se mi osvědčilo, že čím dřív se začneš normálně hejbat tím dřív budeš fit.

Ahojky, já jizvu ničím nemazala a zdá se mi docela hezká, ale já se dobře hojím. Pásem jsem se nestahovala, břicho mi teda zůstalo, ale to je spíš tím jak žeru:-D Po císaři jsem 9 měsíců.

Ahoj, nestahovala jsem se ničím, mazala jsem jizvu mastí contractubex - je to přímo na jizvy. Brala jsem taky Wobenzym, abych se zahojila rychleji.. :-) Pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka