plenky babylove

11.01.2011

ahojky maminky. máte zkušenosti s plenkami z DM babylove? jaké jsou? měkké,lehké, udrží víc moči a tak... díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja jsem teda v Nemecku, ale pouzivam je uplne normalne Ted mam teda Pampersky, protoze jsem koupila pred vanocema nekolik velmi vyhodnych mega baliku. Mela jsem i ty s Rossmanna, ale ty me zklamaly, mala z nich mela casto na zadecku takove gelove kulicky. (Jinak aspon tady v Nemecku se Rossmann opravdu snazi hlavne co se tyce presnidavek a prikrmu. Ma je bio, bez cukru a jsou moc dobre....)

tak díky moc. pampers kupuju jen v akci. teskácké,jak kdy. tak jak nám dojdou,tak zkusím ty z DM a uvidíme. díky.

Ahoj, babylove používáme už 2 roky a velká spokojenost! Paprsky jsme používaly sleep and play, byly taky super, ale Domča má dost cm přes pupík, tak mu byly vždycky tip ťop a i docela krátký, teskový plínky beru, když jsou v akci, ale vedou babylove.

Ahoj, já jsem s nimy teda teda před rokem spokojená nebyla, přišlo mi že špatně sajou. Mnohem raději jsem měla z ROSSMANU Babydream ty byly úžasné, ale cena nic moc, takže jsem je kupovala jedině když nebyli nikde pampers v akci. Jinak vyšly skoro nastejno s Pampers.

Ahoj, já už je sice dlouho neměla, ale nebyly špatný. Měkké jsou, lehké taky, jsou trochu větší, ale žádný minus jsem nenašla. Jsou podobné jako ty teskacké. My ted máme huggies, ale to je děs! Nejradši máme pampersky, pak ty z teska a ty z dm a jiný už radši nezkoušim!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky