Ze mě je dneska prasátko :-D

25.03.2008

Ty Velikonoce mi teda davaj zabrat :s: Od rana jsem uz mela 3 chlebicky 4platky beranka a tedka se cpu roladou no to snad neni pravda :n: A to mam jit zitra do poradny a byla jsem rada ze jsem za 3tydny nepribrala ani kilo :qu: ale to se asi po dnesku zmeni :00: Taky nemuzete odolat tem vsem dobrutkam co mate doma?

In reply to by blondyna

Já taky šíleně sladké, pak ovoce a mléčné výrobky. Slané jen vyjímečně, když už jsem přeslazená. Prý sladké ovlivňuje plodovou vodu, že je sladší a miminku dělá dobře. Jenže to moje by už musela plavat v nasyceném cukerném roztoku. :s: :s: :s:

No to mi povídej, se už pomalu musí mbrzdit, přibírám nějak víc než bych měla ale mě se nezdá ale jak si pak vlezu u doktora na váhu tak je konec, minule jsem už půl kila ubírala. Tak uvidíme, co bude za týden. To je z toho, že se pořád válím doma, ale když já sem ned tak unavená, cvičit se bojím, jsem necvičila skoro celou dobu těhotenství, tak nejsem zvyklá a mimískovi by se to nemuselo líbit :s: To jsou výmluvy, ale jsem prostě s tím pupkem líná no

In reply to by Alenka

to ja uz mam nahore docela hodne kilo takze uz bych nemusela pribrat ani kilco!!!!!!!JJ vymluvy to znam taky jsem doma ale chodim aspon jednou tydne na plavani a tam trochu toho pohybu mam ale uz nejsem tak vykona jako na zacatku a to me stve :s: ja jsem zase desne lina jit do mesta takze kdyz nemusim tak nikam nelezu :s:

In reply to by blondyna

jo to znám, s tím plaváním je to docela pochodpitelné, netáhneš jen sebe ale i mimíska, tak nemůšet plavat tolik jako na začátku :s: ale s tím městem máš také pravdu, ale snažím je chodit ven nějak. Palvání bych taky brala, ale nemám ho ve městě a kodrcat se tam budem nebo vlakem, to nejni nic pro mě :s: No já mám nahoře taky docela dosti, ale snad to pak půjde dolů dobře

In reply to by Alenka

ale porad je plavani min nerocnejsi nez cviceni.No jo ja si muzu delat prave prochazky jenom po tom meste protoze jsem v centru a to me pak nebavi.Tak ja pocitam s tim ze to dam dolu po porodu sama bez nejakyho donucovani.Protoze bydlime v 5patre bez vytahu takze zatez budu mit docela dobrou a kdybych se nahodou sama nevratila na svoji vahu tak pak zacnu neco delat.

In reply to by blondyna

to je pravda, že plavání není tak náročné, ale já fakt na tohle nemám možnost no a půjčovat si auto, to já se bojím teď sednout za volant. Tak já bydlím v městečku spíše, dá se tady i chodit na procházku, ale jen na jedno místo, jinak cupitání po městě mě také absolutně nebaví. Tak se budu muset přinutit více pít, abych neměla moc hladíky, nebo chutě, to jak to na mě padne, tak nevím, co bych kde zbodla ;) Také doufám, že to po porodu půjde pěkně s kojením, ale cvičit budu také, už se moc těším.

No tak to je u mě normální naprosto.Jinak já jsem za 3týdny na poradně předpředposlední měla nahoře jen půl kila a to bylo co říct a jedla jsem stale stejne a potom na další jsem měla už zase své tři kilečka nahoře takže tím jídlem už to asi ovlivěné až tak nebude.A určiitě bys to tak musela jíst každý den z jednoho dne tohodle nepřibereš jen to vy.... :///: :///: :///:

In reply to by miky

je tady pravda ze vcera jsem byla desne prejedena za ten celej den a vecer jsem mela nahore jenom kilo ani ne.Ale nerada bych aby to zitra semnou svihlu kdyz mame posledni poradnu :s: :s: No to ja moc tedka prave nechodim a kdyz uz jdu tak to je zazrak :c:

In reply to by blondyna

No je fakt,že ěm taky malem musely křísit na poslední poradně dosahla jsem totiž uctyhodných 20kg,ale to se vyběhá bude muset.no mě to taky už hned tak nenede to kakaání.Už se i těším někdy na nalev až se pořádně vyprázdním.Jinak jsem teda zešpekatěla až běda,ale žeru vyloženě hodně sladkého rtak se není co divit :00: :00: :s:

In reply to by miky

no to me prave jeste do tech 20kg zbyvaji 3kg tak doufam ze je uz nenaberu do porodu.Jo to me se taky udelali na stanach na zadech krasny spicky z toho sladkyho co vecne bastim.Uz aby byl mrnousek na svete to pak budu mit zakaz sladkyho tak se uz tesim jupii.

In reply to by blondyna

no já si taky naordinuju zakaz sladkého,ale někdo tady psal,že v době kojení si to tělo ještě žádá tak uvidím snad nee,ale dietka se držet bude až se dokojí to je jasné dříve nee i když teda nevím ani pořádně co budu jíst když všechno je nadymavé a tak no uvidíme. :c:

In reply to by miky

to me to zakaze pritel :-D prej zadny mliko sladky,jogurty nic!!To ja chci kojit co nejdyl to pujde i kdybych uz bylo mrnouskovi pul roku.No z toho mam taky docela strach to se budu muset dost omezovat varit pro tatku a sama si dat nebudu moct :-(

Ja jsem prave chytla sileny nervy....hledala jsem ve skrini teplaky a zadny stary mi nejsou :sick: normalne jsem fakt vytocena........takze j prave taky nejak jidlu nemuzu odolat.

In reply to by terinka

no tak to ti snad do toho 35tt muzou vydrzet :-D ja jsem si taky musela jedny svoje kalhoty trochu znicit abych vubec mela v cem jet makat k rodicum :s: ale coko je dobra na nerviky nemusis ji zbastit celou ale treba jenom 3kosticky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky