Pravidelná menstruace a změna termínu

18.01.2011

Hezký večer holky,
stalo se vám některé, že by jste měla pravidelnou menstruaci a přesto by vám doktoři určili špatně termín?
Já měla poslední menstruaci 2.6., termín porodu mi vypočítali a i dle UTZ to prý sedělo na 8.3. Dneska bych měla být 33+0, ale při dnešní kontrole se to paní doktorce nezdálo a objednala mě ještě jednou na velká UTZ, protože si myslí že jsem už 36tt.Což by znamenalo že jsem byla těhotná už někdy v květnu a přesto jsem to dostala :?
Stalo se to některé? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak záleží jaký termíny ti říkali když ti dělali ostatní UZ. UZ kolem toho 13 tt by měl být nejpřesnější. Takže podle toho by jsi měla mít termín porodu, ale pokud se to moc neliší s termínem podle MS - tak se nechává ten podle MS.
A jinak s tou pravidelnou ms - ono tam jde spíš o to, kdy přesně otěhotníš - a to právě může být + - .... proto jsou rozdíly.
A teď ten rozdíl - prostě některé mimčo je větší a některé menší - podle toho to potom UZ vypočítá.

In reply to by brandik

Vždycky se drželi toho 8.3.Ještě když jsem byla v 31tt na velkém UTZ tak to dr. sedělo a teď najednou mi dr. řekne že se jí to vůbec nezdá, že už musím být víc :€): Tak uvidím co uvidím další dr. v pondělí znovu na velkém UTZ....no, jsem z toho jelen :€):

Jó, tak já myslím, že sami neví.Já měla poslední MS 24.5. a podle doktora to tabulkově vychází na 1.3.2011, ale podle UTZ zas na 15.2. což je, že podle MS jsem 34tt a podle UTZ 36tt....a si vyber...můj doktor se řídí podle MS, ale dnes jsem byla v nemocnoci se ptát na tu polohu KP a tam se řídili tím, že jsem 36tt....tak si představ, že doktor tě má do porodnice předat v 38tt, ale to už můžeme mít podle prvního termínu po porodu ....Já navíc vím, kdy jsem otěhotněla, ale doktora to nezajímá a tvrdošíjně si trvá na tabulkách....Takže jo, klidně se může stát, že jsi otěhotněla dřív....

no ja mam ms pravidelnou ale dlouhou (6 tydnu) - teda bez HA :s: Pri druhem tehu jsem "to" dostala, ale nebyla to MS, ale uhnizdovani vajicka (mi pak vysvetlil mudra). Ale rekl mi to hned na prvnim utz, ze nejsem v 6tt, ale v 10tt. Zajimave, ze si toho nevsimli driv. Nejpresnejsi je to jen v 1. trimestru. Zajimalo by me, z ceho dr. usoudila, ze jsi o 3 tydny dal nez bylo puvodne spocitano.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka