Co papaji vase deti v roce na snidani,obed,veceri a k svacinkam?

18.01.2011

Ja jsem riskla specialni parky pro deti a rano se mala muze utlouct po rohliku s maslem a marmeladou nebo po brumiku a co vy???

Kliknutím vložíte smajlíky:

TAk moje je hodně mlsná a jí mi snad jen pomazánkový máslo z lidlu v modrým obalu..A ted jí zachutnali tortily..jen ty suchý placky..jednu dobu jedla topinky s máslem..a hodně ráda jí mandarinky a okurky..A sem tam peču veku..takže tu taky si dá s pomazánkovým..a pak jí šunku a párky(párky opět jen z lidlu..vepřové)
A sýr mi sní jen parenicu..jiný sýr nepapá..Mě marmeládku nejí ani pribináčky..takže aby snědla tvaroh..tak jí upeču šátečky z listového těsta a naplním tvarohem s vajíčkem a cukrem..
A pak ještě jí dělám cibulovej koláč to je jako pizza s tvarohem a zakyskou a na to je cibule..jednu dobu se po tom mohla utlouct..A pak se může utlouct po vajíčkách na jakýkoliv způsob..N. je hlavně masová..takže když se jí chci aby fakt jedla..tak jí dám masíčko..
Brumíka nejíme..

Ahoj,tak u nas vede chleba nebo rohlík s máslem a marmeládou,občas má šunku nebo lučinu,když se vzbudí kolem 6 ma ještě mlíko a večer mlíko nebo krupici ;-) párky jsem ještě nedávala a zatím se na ně ani nechystám :-)

Ahojky,taky my máme ráno a večer ještě pořád mlíčko,dopoledne na svačinku ovoce,pak obídek masíčko,zeleninka a příloha nebo nějaká polívka,odpoledne na svačinku jogurt,a během dne nějaké křupky,ovoce,..párky bych ještě nedávala,marmeládu taky ne,brumíka jsme zkoušeli asi 2krát.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka