Jeli by jste na dovolenou bez dítěte?

17.01.2011

Ahojky holky, zajímá mě váš názor na to, jestli by jste jeli k moři bez dítěte, jen s manželem??Malýmu budou v létě 2 roky a moji rodiče mi navrhli, abychom s manželem jeli sami na dovolenou, že nám Kubíka pohlídají. Já váhám, protože si připadám jako krkavčí matka, když odjedeme na 10 dní. Jeli bychom autobusem do Španelska. Kdybychom letěli, tak bych vzala Kubu sebou, ale letecky na to bohužel nenašetříme a autobusem to s dvouletým dítětem riskovat nebudu. Je pravda, že to je asi na několik let poslední možnost, kdy by jsme s manželem mohli jet sami, protože později samozřejmě budeme brát Kubíka sebou. Děkuji za vaše názory :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky malému bude v červnu 2 roky a cheme někam autem k moři a malej by to asi nevydržel.Takže nejlepší bude když ho bude mít cca týden babička. Pro ty děti je cesta nárožná tolik hodin.Letecky neřeknu ale na to nemáme. Takže třeba za rok nebo později už to bude o něčem jiném :qu:

In reply to by svetilko11

spousta cestovek nabízí dítě zdarma. Každé dítě do 2 let má pobyt a letenku zdarma. Takže platí jen 2 dospělí :-). Do Bulharska nejsou zájezdy tak drahé. My jsme před necelýma 3 lety letěli do Recka s polopenzí. Ondra neplatil nic a dovolená na 12dní nás vyšla na 17tis :-)

Nevím :)
My jeli s ročním Kryštofem do Itálie - autem... a s dvouletým Kryštofem jsme letěli na Zakynthos... a užili jsme si to mooooc! Takže já bych bez prcka nejela... :D

Noooo....udělala bych kompromis. Jela bych bez syna (mám dvouletého teď), ale ne na 10 dní. Vybrala bych nějaký kratší pobyt, max ten týden a ten bych si snažila si užít, ačkoli by to samozřejmě nebylo ono. Ale zaseeee...udělat si čas s manželem jen sami na sebe, být chvilinku jen sami dva jako dřív, bez závazků...moc by nám to s chlapem prospělo. A malej by byl s babičkou taky spokojenej, o tom jsem přesvědčená.
Můžu jen závidět, že to někoho ve vašem okolí napadlo! U nás momentálně ani nehrozí, že by nám prcka někdo pohlídat a řekl...běžte si sami na večeři. A ono to chybí, být chvíli jen sami dva.

Já osobně bych jela hned... jen mít někoho, kdo mi dítě pohlídá... ale jinak se to dá určitě i s dítětem, my to zvládli v létě do Polska, tam jsme jeli dva dny, ale stálo to za to... i když to jsme jeli vlastním autem, takže jsme dělali zastávky, jak se nám hodilo...
Takže jestli rodiče pohlídají a malý je s nimi rád, tak jeďte... třeba je to naposled, kdy si to tak užijete...

já bych bez prcka nejela-jednou jsem si dítě pořídila,tak se vším všudy, i s dovolenou :ww: . Je sice fakt,že si někdy rodiče musí odpočinout,ale já bych bez syna prostě nevydržela ani 2 dny,natož pak týden či více. A chudáci moji rodiče (nebo ten,kdo by prcka hlídal),by byl asi brzo šedivý-malý je velký raubíř :D

ahoj podle mě krkavčí matka nejsi :) já osobně bych ale bez syna nejela, jsem taková že bych si dovču neužila, pořád bych musela myslet na to jestli je v pořádku :D takže pokud chceš tak jedte a užijte si to!!!!

Ahojky... nevím, co ti poradit, co říct... mně by to asi přišlo líto, jet na dovču bez dítěte, i když jsou mu "teprve" dva roky. Na druhou stranu zase si užije týden s babi a dědou... nevím...
Markéta s Marcelkou :k:

ahoj, bez dětí bych nejela. Nebyla bych šťastná a dovolená by tím pádem pro mne neměla takový význam. Prostě už neumim určité okamžiky trávit bez dětí. Moc by se mi stýskalo a vyčítala bych si, že děti nebyli s náma. Já chci jet k moři hlavně kvůli dětem. Těm to prospěje nejvíce. Moře, sluníčko. Syn je atopik. Sice je zaléčený, ale moře mu ve 2 letech moc pomohlo. Zbavil se komplet exému. Potom jsme na moře neměli korunky a letos to možná vyjde. Markétě budou necelé 2 roky a Ondrovi necelých 5 let. Ondra se moc těší. doufám že mu jeho přání budeme schopni splnit :-).
Neřešim jestli budu další roky jezdit s dětma nebo ne. Jsem ráda že je můžu někam vzít a ukázat jim něco jiného než nač jsou zvyklí. Až budou starší a nebuou nadšení z toho, že by s rodičema někam jeli, tak budeme jezdit samy. Ale to je daleká budoucnost :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky