Odchází mi zátka a malý se uklidnil !!! Takže to mám taky za "pár" !!!

16.01.2011

Tak je to tady :§) do toho 20.1 už to asi nevydržíme :jawdrop:
Dnes od noci se malý už uklidnil,už jej tolik necítím,dokonce jsem měla kolem 1h před spaním pocit ,že mi něco vytéká z pochvy jako voda a taky pak ještě ve 4 ráno pár kapek a dokonce ted asi před hodinou už mám KUSANEC zátky na papíru a ted znova takový snoplík :///: ,takže do toho 20 už mi to nevyjde ! Nemám ale žádné kontrakce ani se necítím nějak špatně ( dokonce jsme byli zase na návštěvě v Itálii u kámošky :€): ) , takže nemám pocit ,že by se něco moc chystalo. Tak sem zvědavá,co mi zítra řeknou v porodce :dance:
Víte co nechápu :#o: proč mi v pátek řekl :*8*: ,že pokud se malý uklidní,tak mám přijed na kontrolu v neděli a jak né,tak stačí v pondělí. No vždyt přece to se většinou i stává,že se mimi z :*8*: klidní těsně před porodem,tak proč tam jen kvuli tomu valila,pokud nemám kontrakce nebo tak ?!
No tak pokud se něco nezmění :n: ,jedeme až ráno v 10h :one:
Tak se tu opatrujte a myslete na mě , já už studuji kojení a stravu a prdíky a tak dále :metal: Hezký z :metal: bytek neděle všem s :€O: , maminkám pevné nervy a mimiškům hooooooooooooooodně zdravíčka a dobrého mlíčka :|P:

Díky holky , no já právě vím ,že ta zátka nic neznamená , proto jsem taky nikam nejela a nestresuji tady :C]]: To jen tady všichni kolem mě : " proč jako nejedeeeeeeeeeeeš , jsi normální :$$: !" Jen se spíš bojím, aby si mě tam zítra nenechali a nechtěli mi to vyvolávat. Protože je mi divná ta voda co mi vytekla v noci - ale byly to jen kapičky čiré. No znáte ten pocit jak máme :spid: a cítíte jak to občas někdy vyteče.
No kuš babo , uvidíme zítra . Douuuuuuuuuuuuuuuuufám,že pokud má ta voda prasknout , tak to bude aspoň litr ,abych to fakt jako poznala !!!
A za další,proč mě teda starší doktor,že jak se malý nebude hýbat,že mám přijed už dnes ??? Ono to sice není pravidlem,že se mimi přestabe hýbat ,ale je to ve většině případů , tak co mě straší kurňa.
No nic zlatíčka moje, jdu kouknout co jste dnes napsaly a pak si dám špagety na sladko :a\|: ( včera jsem už jedny měla a ještě mi zůstalo na dnešek,takže chápete , že jsem do porodky fakt nemohla jed dokud je nesním :!k: po porodu už si je asi nedááááááááááááám pěkně dlouho )
Ale váhu mám poslední asi 3 týdny stejnou a to jím už i v noci každý den :hu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo tak ten výtok máme myslím všechny , to bud v klidu a tu zátku poznáš neboj !!! No já právě vím,že ta voda může vytýkat po kapkách,takže proto mám strach. No nic uvidíme zítra :one: Tak pa pa

tak si myslím že to určitě nevydržíte do 20.1. :C]]: Daneček byl taky hrozně klidnej pár dni před porodem až jsme se báli co se děje :j) Tak ať to máte brzo za sebou :s: :a:

No pokud ti nevyteče plodovka, tak se zatím nemusíš ničeho bát, to ještě klidně můžeš čekat až do toho 20., tak uvidíš. Taky jsem zvědavá, co ti řekne doktor. ;) Tak se opatruj a kdyby náhodou, tak přeju rychlý a bezproblémový porod!

Ahojky, tak mě zátka odecházela postupně týden, pak voda a o pár hodin na to byl malej venku. Držím palce at už jste doma kompletní :qu:

Hele, klídek - já mám zátku pryč už týden a nic nenasvědčuje tomu, že bych dodržela úterní termín. Jo a po několika dnech klidu je mimčo poslední večery aktivní až běda

Ta zátka ještě nemusí nic znamenat, vzpomneň si na Verču, té odcházela postupně víc jak týden :///:
Každopádně jsem zvědavá, co ti zítra dr řekne. Tak jestli tě ještě pošlou domů, tak určitě nahlaš, jak jste dopadli. Já už bych chtěla taky, nechce se mi čekat na termín :^O^: ale asi se nic neděje :€\€:

Tak uvidiš, třeba ještě vydržíte do toho 20.1. :-) Každopádně moc držim palečky, at je vše ok :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka