Ze by byl fuc?

16.01.2011

Dobre rano vsem,tak po trech probdelych nocich jsem se vyspala,je mi krasne a mam pocit ze ten ,,posravaci bacil,, je fuc...bylo by to moc fajn,a ja uz bych vas stim tady neotravovala, i mimnko asi v noci spinkalo,ubec me nevzbudilo jako jindy,a ted vstava semnou tak taky vim ze je v poradku...a co mate v planu na nedeli?

Jů Iví tak to je dobře že jste se konečně vyspinkali !!! :qu: A copak budeš dělat ty v neděli ? Já neděle nesnášim, jsou děsně mrtvý :€[€: . Ale od včera mám novou zálibu takže asi budu štrachat a hledat nějakou vlnu :€): !!
Tak se držte a ať už je jen a jen dobře!!!

In reply to by Iva.a.anka

Jj je tam krásně. Taky teď na to koukám z okna :ww: Třebas nakrmit kačenky do naší Zámecký zahrady ;). Ale samotné se mi moc nechce. Náš taťka teda nejde pracovat, ale asi dnes celý den prospí, přišel až ráááno ;)
Jj čepička, fakt mě to bavilo ... dělala jsem to teda včera asi tři nebo čtyři hodiny, ale výsledek stojí za to. Teda mě se líbí :j) !! Po obědě se asi vrhnu na další .. :ww:

In reply to by Sarah.Saphi

To znam,ti tatinkove porad maji nejake besidky,schuze a porady :-D ja se chtela jit projit i sama,ale nejak to nejde,jak uz ctvrty den nejim a porad to nejde poradne,tak jsem naka slaba a tak se bojim abych sebou nekde nesvihla...to ja kdyz uz neco vyrabim tak jedine koralkuju,nausnicky,naramky a nahrdelnicky...ale co se tyce vln a jehlic to mi nic nerika...

In reply to by Iva.a.anka

No jo tatínkové .. někdy je to s nima těžký, ale jinak jsou to naše zlatíčka !! :-*
Tak to jako sma bych taky nešla v tom tvém stavu. Ale kdyby šel někdo s tebou taky by bylo možná fajn se na půl hodinky vyvětrat.
A s těma ručníma pracema. Mě prostě občas chytne mánie ... už jsem jeden čas taky korálkovala. Ale já u ničeho dlouho nevydržím ;)!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka