Dorjan Danny Sport 2010

15.01.2011

Ahoj holky, chtela jsem vas poprosit, kdo mate zkusenosti s timto kocarkem, mohly byste mi napsat, jak jste ci nejste spokojene? Je mozne pridelat autosedacku na podvozek? Dekuju!!
http://www.kocarek.cz/kocarky-DorJan-KombinovanykocarekDorjanDannySport…

holky tak já se na to vykašlu, je pravda že ten kočárek tam měli když jsme si ho kupovali jen tenhle. Jestli to nevbylo šméčko jen na ukázku.

ahojky, ja mam teda nakonec jinou znacku, pro tenhle jsem byla napevno rozhodnuta, odradil me akorat spodni kosik, protoze s korbickou je spatne dostupny.. jinak recenze, cena a vse kolem bylo super!!!!

Ahojky, tak já má tento kočárek, ale v dvojčatový variantě a nemůžu si stěžovat, jsem s ním spokojená. Krásně jdou nacvaknout autosedačky i hluboký korbičky. Sporťák začnem používat na jaře, tak se uvidí, ale taky to bude určitě fajn.

Ahoj, my máme doma připravený pro prcka ten Danny Sport Prestige, myslím, že bude skvělý. Má dost prostornou korbičku a nikde nevrže (máme koupený po jednom dítěti přes internet, je jako nový a moc hezký, ještě se zárukou a původní majitelé s ním byli taky moc spokojení). Autosedačka na to lze nasadit přes takový nástavec, který je k tomu určený. Za mě super kočár a už se těším až ho budu moct pořádně používat. :a:

Ahoj. My máme doma dorjan danny sport prestige po jednom dítku. Je super, vůbec nevrže, dobře se s ním jezdí, korbička je prostorná, my tam máme i možnost, že když ji dáš na zem tak houpe. Sedačka jde nasadit na podvozek. Jsem s ním spokojená, už se moc těším až budu malou vozit. Kočárek jsem zkoušela s jiným dítkem a je fakt super.

ahojky asi budu zlá , ale už nikdy víc , je to takový křáp. Po půl roce se nám začal rozpadat. TEĎ v zimě neuvěřitelně skřípe ,celá ta konstrukce po pár měsících je zkřivená a ty pásy to je tak na uškrcení. Kolečka nejdou nafouknout hlavně ty přední. Být tebou nešla bych do toho.

In reply to by Miska87

Byli jsme tam, akorát nám zpravili brzdy to vše, na tu konstrukci se vykašlali . Už od začátku jsme na něj nadávali, nejprve kvůli těm kolům. Jsem chtěla x-lander, jenže ten můj zas patriota, nevím přesně jakou kolekci, ale to by se nevešlo ani do auta. Takže jsme si dali ultimátum tenhle. Bohužel to nevyšlo.

ahoj, my máme doma připravený DorJan Danny sport Prestige gold. a sedačka na něj normálně jde, jen je na to takový nástavec. a sama jsem zvědavá, jaký pak bude na používání - termín mám za týden a zatím se drobkovi na svět dřív nechtělo... tak uvidíme, kdy vyrazíme na vycházku :)

Ahojík tak my máme dorjana 2010 a já jsem spokojená maximálně, máme uplně sytě růžovou barvičku, takže nás nejde přehlínout :s: ale už se s ním budu loučit. Malá bude mít v dubnu rok tak bude mít sportáček.
Jenom co bych uvažovala taky kdy se Vám brouček narodí, my jsme v dubnu a už v 6 měsicích jsme se do korbičky nevlezly takže ted vozíme ve sportáku. Ale i tak malá už mi ležet nechtěla takže jsme předělali na sportáček. Jinak je super lehké ovladání, na podvozek jde nasadit sedačka takže za mě 1 :one:

In reply to by Zdenka26

My ocekavame mimco taky v dubnu.. Takze to stejne budeme muset v zime resit sportakem.. Presne to ovladani kocarku se mi hrozne libilo, i manzel byl nadseny.. A prekvapilo me, ze je relativne lehky na tu manipulaci, jako treba zvednuti prednich kolecek je uplne bez namahy, bez mimca tedy.. Taky se da striska sklopit uplne dolu. No asi je jasny..=o) Nevite nekdo, je to polska znacka kocarku??

In reply to by e.efa

Nam se prave v obchode hrozne libil.. Takhle na obrazku mi prijde s tema kytickama trosku moc kycovity, ale na zivo mi naopak prisel jemny.. Navic se dobre ovladal, ale musim tam jeste zajet a poradne si ho projet, jestli nebudu do neceho kopat a tak.. Jinak ho chceme kupovat asi pres net, vyjde o neco levneji nez v obchode a zaruka je tak jako tak..

In reply to by Miska87

Ahojky, tak já mám přesně taky Dorjana a jsem nesmírně spokojená! Jezdíme denně na 3hodiné procházky a kočárek je super ovladatelný. V tom sněhu si zaaretuji kola a jede se super, je lehoučký, i s miminkem se krásně chodí a nadzvedneš přední kolečka jakoby nic! Je sice pravda, že trošku vrže, ale my ho máme od jedné paní, která ho měla asi rok.. tak asi proto. Ale to mi vůbec nevadí. Jinak kolečka super, dají se dofouknout a jede se jedna básneň. A mimochodem, taky máme sytě růžovou s černou, takže jsme taky nepřehlédnutelní.. ;-) Jezdíme vlastně v zimě, takže malá je nabalená, mám jí ve fusaku, deka a v pohodě se vejde.. místa hafo.

In reply to by Miska87

Ahoj,
kamarádka má DorJan cross country a je nadmíru spokojená.kupovali na www.darababy.cz, a v obchodě to mají ještě levnější...zatím jezdí 3 měsíce, ale denně ujde okolo 8 kilometrů vycházkou v terénu...tento má uvnitře ještě menší tašku, takže malá je perfektně zabalená....je opravdu spokojená a za tu cenu, to ve srovnání s X-landerem.... mě se taky víc "líbí" X-l, ale ta cena je jinde...nevím...my rodíme "až" v červenci, tak se pomalinku taky dívám.....tak hezké nakupování...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky