Zítra jsem 41+0 a mám kontrolu v porodce !

14.01.2011

Zdravííííííííííííím ještě z balíčku 2v1 :a: Zítra mám KO v porodce,tak píšu kdybych se náhodou už nevrátila :///: , ale já doufám že ano :w: Já chtěla vydržet do tohodle víkendu a tím že je už hodina páteční,tak mám radost :€p€: No a že bych třeba se dočkala svého vysněného data 20.1. to už nechám v rukou Božích a na malém :\x:
Dnes jsem oblíkla povlečení s adop-babi , sama sem si opět úřeskládala kredenc , uložila košíčky s prádlem pro prcka do provizorní komody a udělala oběd pro všechny :one: ( polévku - to je brnkačka ale pak byly kuřecí nugetky alá KFC :a\|: ) Noooooooooooooo a pak asi ve 21h jsem udělala Rafaelo na plech :hu: Takže můžu rodit v nejhorším případě :8_/: Vzhledem k tomu,že mě akorát dnes postihly lehoučké MS bolesti asi 4x za den a jen na pár vteřin, tak fandím prckovi , že to zvládne do toho 20.1 :metal:
Tak jestli zítra dorazím domů,tak dám fotky postýlky, protože by mě zajímalo , kde jsem udělala chybu,že ten mantinel mám takový zkrčený ?! :#o: Na fotkách na netu vypadají všechny nádherně a já to mám takové pochroumané a zmačkané a nějaké příliš vysoké nebo já nevím co . Nebo to je jen tím,že ted mám tu matraci na té nejvyžší pozici ? No zítra to blejsknu :|P:
Tak se tu mějte zatím a těhulky dávejte pozor na :€O: a maminky na :°O°:
:a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No by si zkusili mi něco dělat }:) Bych je tam povraždila :!k: Termín jsme měla 9.1. !

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já to mám s prckem domluvené,ale dnes už mám fakt vše , tak i když přijde třeba za hodku,tak se zlobit nebudu :one: Ale tož mohl by vydržet do toho 20.1 :€):

Ahoj Tinko, tak držím palce, ať ti vše dobře dopadne a ať už budeš rodit kdykoli, hlavně ať je vše v poho a ty taky! :one: Jsi fakt šikulka, že ještě takhle všechno připravíš rodince doma, já teda taky stále uklízím a vařím, ale na pečení už bych se vážně vyprdla. :qu: Tak zatím pa a těším se pak na nové zprávy! :a:

In reply to by Katka08

Hehe já peču hlavně pro sebe :C]]: To celý plech klidně spucuju sama, já jsem na sladkéééééééééééééééém vyrostla a chlap říká,že budu malému ujídat čokoládu ! No nevím , co ted budu jíst,jestli budu mít to štěstí kojit .
A to chystání mě taky baví , zvlášt když to není má rodina a pomáhají mi více než má rodina,tak se snažím jim tím vyjádřit,že si toho vážím! Ono mě je fakt stále celkem fajn ( klepy klep ) , tak proč bych se nehýbala . NO ted už nebudu , už se tam dole něco děje , tak zítra už jen gulášek a nic víííííííííííííc :dance: ( ten dělám v troubě,takže to je otázka 10min přípravy a tot vše - a guláš je jedna báseň :hu: )

Ahojky, taky zdravim jeste jako Kinder surprice :D :s: s tim mantinelem nevim,zkus hodit fotku, ja ho mam narovnany,ale ne tak jak bych chtela, prijde mi v tech rohách takovy ohnutý...musela sem to vic dotahnout ale stejne :#o: postylku mam taky uplne na horní ližině :€s€:
jsem zvedava jaky budes mit info z porodky :dance:

In reply to by VeronikaV86

Kinder surprice říkáš jooooooooooooo :s: No přesně ,mám jej takový zmačkaný !!! No mě jako puntíčkářku to přivádí k šílenství , jdu hodit foto,tak pak koukni pokud už nerodííííííííííííííííííííš, ještě jsem nestihla přečíst dnešní příspěvky. Pa a drž seeeeeeeeeeeee :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já měla fakt SUPERIŠKA těhotěnství , fakt lidi co mě vidí nechápou :n: ani špatně ani nic , čiperná a hlavně tak pohodová náladičky ( kromě nedávné depky krátké :00: ) a asi proto,že jsem měla 2x samovolný potrat a ted jsme čekali na :cc): 4 roky , tak to bylo na palici :^O^: Takže sem si to špatné už vybrala asi víš :one: Tak aby se mi to ted nevymstilo ale nějakým komplikovaným porodem nebo nedej bože na mrňouskovi , aby byl zdravý ( zvlášt , když jsem přestala kouřit až v ř měsíců bo jsem furt nevěřila že to udržím ://: )
No a povlečení bylo i s mantenelem za super cenu, tak když tak jej můžu vždy sundat víš , tak uvidím jak to bude fungovat !!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka