Těhotenství a gelové nehty

14.01.2011

Ahojky, chci se zeptat jak vidíte těhotensví s gelovými nehty. Myslíte že to je bezpečné pro toho mimíska v bříšku? A nebo je radši sundat?
Jak to máte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já je měla v těhu akorát po porodu jsem je sundala jelikož malý byl v inkubátoru tak mě doporučily je sundat.Ale vše bylo v pohodě

Děkuji za odpovědí. Já je před porodem stejně hodlám sundat. Nikdy nevim kdy a jak budu rodit a zda bych je stihla nechat zkrátit. A s dlouhými nehty bych prckovi jen ublížila. Ale zatim si je chci nechat. :///: :a:

Moje kamarádka je měla celé těhotenství a i po porodu. Když jsou krátké, tak s mima není problém všechno dělat. Jen jí říkali, že je nemá mít celé barevné, aby bylo dobře vidět, jak se kůže pod nimi prokvuje. Myslím, že pokud ti vydrží, tak se nemusíš ničeho bát.

Ahoj, já jsem je měla před těhu i teď je zase mám, v těhu mi bohužel nedržely, jinak bych je měla taky, myslím, že pro mimi škodlivé nejsou, každá druhá těhulka je má....

Ahojky, myslím že nebezpečné není.Spousta těhulek je má,
Já je tedy sundala někdy na začátku těhu, říkala jsem si že po porodu je stejně nebudu chtít, tak ať se stihnou zregenerovat. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky