1 příkrm

13.01.2011

ahojky maminky.chtěla bych se zeptat na 1 příkrm. daly jste své ratolesti první příkrm mrkvičku nebo třeba brambůrku. nebo jste jako první daly kaši? nekojím, jsme na UM 1 a budem přecházet na 2. dík.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak dneska jsem udělala malé kašičku,poprvé,a vcelku jí šmakovala. ze začátku se učila polykat,ale nakonec to zvládla a snědla skoro půlku dávky. je to moje šikulka :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no,ona asi bude jedlík po tatínkovi,takže za chvilku budu vařit jak pro armádu. :-)

ahojky. díky díky, o kojení.net vím a budu se podle toho aspoň ze začáku trošku řídit (člověk u prvního mimi neví),. Říkala jsem si,že bych zkusila dát trošku kašišky,aby si malá trošku zvykla,že má v puse lžičku. ikdyž asi i tu kaši bude ze začátku plivat. Dík za podporu,asi ji budu potřebovat. ono asi každé mimi ze začátku zápasí,ale nakonec MAMINKA vyhraje :hu: :s:

Tak já jsem taky zkoušela první kašičku, ale malé vůbec nechutnala. Ani po týdnu nám nepřišla k chuti. V 5,5 měsících jsem jí začala dávat mrkvičku, pak brokolici atd.

Ahoj.Zpravidla se dává první mrkvička,pár lžiček..ale záleží to na tobě,když dáš brambor,tak se nic nestane....přeji hodně zdaru...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka