jak vam spi osmimesicni prcci?

13.01.2011

kolikrat mam davat spat sveho osmimesicniho prcka?jak davate spat vy???hrozne by me to zajimalo...ja davam dopoledne nejak kolem 10 pak treba ve 2 po O a jetse odpoledne treba kolem 4...je to moc????je fakt ze posledni dobou v noci strasne zlobi ale spise mi to prijde uz jako zuby.... :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj tak my spíme uplně stejně jak vy taky 3krat.a mala se mněv noci taky hodně budí.už mame jeden zub a připada to že se klubou další zoubky .večer chodíme spat okolo půl 8 a rano vstavame taky o půl 8.

My máme čerstvě devět měsíců a malá spí celkem za den tak 12 h - 3 až 4 hodiny přes den (rozděleno na dvakrát) a 8 až 9 hodin v noci. V noci se mi v průměru tak 3x vzbudí.

A jeste otazka....davate v noci mlicko kdyz se vzbudi??? cetla jsem ze od puli roka to pry nevyzaduji nam zatim obcas kdyz se vzbudi (v poslednim tydnu teda spi desive,uz mi dochazeji sily) ale po napiti caje hned usne...

In reply to by marketkaaa19

tak to v žádném případě ;) v noci se nejí a nepije,v noci se spí..nasadlila jsem to pomalu už od 5 měsíce a je to v pořádku,hladem se fakt nebudí,maximálně na dudlík a spí dál,ale už si ho sám podá,takže občas zabrblá..má mlíko ve 20h a potom v 6.30 ráno :a:

In reply to by svetla82

tak asi to bude složitější Světluš,protože je kojený,ale nicméně ze zkušenosti kolem sebe to funguje a jde to..tam bude víc problém ne hlad,ale závislost na prsu a to odnaučíš zřejmě tím,jak se všude dočteš-jít spát na víkend jinde než malý...pár nocí prořve a budeš mít klid :s: ovšem budit se ti může,ale hladem to fakt nebude :///:

In reply to by Leushka

taky si začínám myslet, že takhle v noci blbne kvůli tomu kojení. já už mu to právě uťafla, teď nevím přesně, asi 4 dny už nekojíme a jak jsem postupně ty kojení ubírala, tak začal být pěkný protiva :^O^:

ahojky,spíme pořád 3x denně ale po pulhodině..víc prostě nedá...dneska jsem se na to ptala doktorky a říkala,že na spánek 2x denně je brzo ..cca do 9 měsíce...ale samo,že je to individuální,některé mrně spí 1x třeba tři hodiny a některé si to rozfázuje...takže myslím,že to nech na něm... :a:

čau, mě ideálně spává 2x denně - kolem 10.30 a pak kolem 15.30 a spávala dvě hodiny. večer chodí spát kolem 19.30 a vstávala v 7.30....jenže jak byly vánoce a ještě jsme tak nějak všichni marodili a váleli se doma, tak jsme začali vstávat v devět někdy o půl desátý, malá je sice vzhůru někdy od osmi, ale hraje si v postýlce, jenže jak je to takový válení se, tak mi v těch půl jedenáctý logicky spát nechodí a máme to teď takový rozházený - někdy chodí spát jenom po obědě s bráchou a spí 2-2,5 hodiny, někdy usne na hodinku dopoledne a pak jde spát kolem třetí....
každý dítko to má jinak a jestli usne 3x denně, tak to asi potřebuje. taky si myslim, že noční vytrapování bude spíš o zubech (mimochodem, nedávno to u nás proběhlo taky, tedy zuby se nakonec nevylubaly, nicméně kočena cca po týdnu spí zase normálně)

nám je taky 8 měsícu a spíme cca od 8-9 pak 11-12 a o pul 3 jdeme do kočárku a to spí tak do 16-17 hod,večer jde v 8 a spí celou noc,spíš bych to viděla na zuby.A kde se tady bereš,myslela jsem že si zapomněla heslo,nebo si to pletu?

Ahoj. nasemu Deniskovi je 9 mesicu. Chodi spinkat taky okolo 9/10 a potom po obede a nekdy jeste jednou nebo 2krat odpo... Vecer ho davam spat kolem devate, nekdy se v noci budi jindy zase neeee.....Sarka

dopoledne si dají 15ti minutovku... vstávají před sedmou, beru je k sobě cca v půl osmý a v osum snídáme... Pak odpoledne - když je hezky a jdeme ven - tak v kočárku 1,5hodiny a do večera vydrží, když jsme doma ,tak max. hodinu v postýlce a pak znova odpoledne 15ti minutovka... Ale spí celou noc :-)

Ahoj, ja mam skoro 8mi mesicniho prcka a ten spi taky takhle :-) 3x denne je u nas optimalni a pak spinka celou noc...ja mu to nemuzu ovlivnit, on si rekne sam, ze chce spat...a tim jak leze, a vsude si stoupa, tak je unaveny...ja v tom problem nevidim, jen ho ukladam kolem 22 hodiny...i kdyz vcera mi usnul o pul 9 a vstaval o pul 8 :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no me se podarilo jit spat jen asi 2x co mam malyho do 9 hodin jinak ne...vsem dekuju za odpovedi a za nazory:-)ja prave nevim my prave spime taky 3x denne dneska to chci poprve vyzkouset dat 2x...ale zase pokud vylozene si to bude zadat tak by bylo blby ho nutit byt vzhuru...???

In reply to by marketkaaa19

To ho nenuť, já to taky chtěla trochu oddálit, že by spal třeba jen 2x, ale on si prostě začne žmoulat oči a když ho do 5ti minut nedám spát, tak má úplný hysterický záchvaty pláče :^O^: jinak v noci mlíko dávám, večer pijeme naposledy kolem půl 10 a pak se mi právě kolem tý 3. hodiny vzbudí a dudlík už je prd platnej, takže musím ohřát mlíko. Ráda bych ho to odnaučila, ale vůbec nevím jak :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka