Dnes nám jsou 3 měsíce :)

13.01.2011

Ahoj maminky a říjňátka :a: ,

dnes má Mareček 3 měsíce. :dance: Letí to jako blázen. Taky jsme byli na 3měsíční kontrole, byla jsem celkem zaskočená jeho váhou, myslela jsem si, že bude mít víc, ale: výška 61 cm, váha 5060 g a obvod hlavičky 39,5 cm. Vzhledem k tomu, že zatím plně kojím, musíme za týden na převážení a případně budeme muset dokrmovat. Jinak dle slov Mudry je Mareček krásné miminko, a hodně čiperný. Taky dostal dnes dvě včeličky :*[]: - Prevenar 13 a hexavakcínu. Tak u toho strašně křičel :^O^: , až mi šly slzy do očí a teď zase. Ale jak jsme oblekly, už byl samý úsměv :€s€: . Pro jistotu jsme koupili nurofen pro děti a měřím teplotku.
A co už umíme? krásně si umí povídat, nejraději na tatínka (bohužel ten mu to moc nedopřeje, pač si ho všímá dle mého názoru málo :\\: ), strašně rád sedí mamince na klíně a kouká na TV. Snažím se ho od televize otáčet, ale ten se začne tak rozčilovat, že nevidí, tak ho na chvíli natočím zpátky a pak se zabavíme jinak. Krásně pase koníčky, opírá se u toho už i o dlaničky, mimichodem ty mu moc chutnají. Rád si hraje s chrastítkama, houpe se na houpačce a miluje tahání za maminčiny vlasy a pejskové chlupy.

Tak to je asi tak vše, zlatíčko mi tu uslo, tak jdu vařit obídek. Jsem zvědavá, jak dopadneme na tom převážení.

PS: zapomněla jsem se mudry zeptat, zda se při druhé dávce prevenaru zase doplácí?

no vida jak jste šikovný ,jen mě zaráží ten nurofen , máte docela malou váhu ,my máme 6 kg a i ve špitále nám dali jen 100paralen čípky , do sedmi kilo jsou játra docela slabí a ani moc nezáleží na věku mimi .Jinak ručičky máme taky moc rádi :-) kolikrát ani neví kterou si má do pusinky nacpat :-)

In reply to by Lobkova (neověřeno)

Paralen dělá též čípky??? Sem koupila nurofen, protože paralen mi v lékárně nenabídli samozřejmě. Zatím sme to naštěstí nepotřebovali. Mně právě na tom nurofenu zaráží, že to má složení jako ibalginy a tím se necpu ani já, ani když mě bolí zuby! Tož to kúúúpim :-)

Lobkova (neověřeno)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

holky ale píšou o prevenaru a ten je na pneumokoka nebo ne? nějak se v tom neorientuju..rotaviry jsem zaregistrovala jen u Adushky..já bych je teda nedala..homeopatka i moje pediatrička mi to nedporučili a já tomu věřím že to je zbytečný svinstvo ikdyž nekojím...

Určitě se doplácí to stejné, co prvně. Sestřička mi to zaznamenala do kartičky s termínem objednání :-) Jinak malej je celkem prcíček. I hlavičku má malinkatou :-) Aspoň se s ním tak nenataháš :-)

no jak to čtu, tak jste fakt šikulky Markét!Kubík mi taky čučí na tv a rozčiluje se, když nevidí. Za ten prevenar se prý doplácí pokaždé jak půjdeš. S taťkou musíš něco udělat!!!!!!!!! Dr. jako usoudila, že Mareček váží málo? Tak je pravda, že my jsme o 800g těžší.

Lobkova (neověřeno)

Myslím že na převážení dopadnete dobře :one: jste šikulky jak jste zvládly očkování :///: na telku můj malinkej čučí taky, vadilo mi to ale dozvěděla jsem se že tyhle plochý obrazovky už dávno nečiní oči jako ty televize za nás tak jsem v klidu a nechávám ho..leží na hrací dece pod hračkama a občas čučí na telku a já můžu něco dělat takže mi to usnadňuje vaření atd..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky