Jsem smutná...

13.01.2011

Hezké ráno maminky. Potřebovala bych se trošičku z toho svého smutku vypsat, jde o mojí babičku má silnou cukrovku a léčí se z ní. Je to asi dva měsíce co nemohla vůbec na nohy a hrozně se jí pořád točila hlava- doktoři jí řekli že to je vše od cukrovky... :(
Tuhle neděli jsem byla u rodičů- babička byla čilá měla napečeno, chovala si malýho. No a v pondělí dopoledne jí našla moje sestra oblečenou jak leží v kuchyni, ráno se jen oblékla a pak si už nic moc nepamatovala- nebyla schopná se ani postavit- natož dojít na záchod- říkala jí že jí chtěla zavolat, ale že neví jak se to dělá, no byla úplně zmatená. Přijela pro ni záchranka a v nemocnici si jí nechaly. Včera jsem tam se ségrou byla, nemyslela jsem si že je na tom tak špatně, hrozně jsem se držela abych se tam naroplakala.... Babička nás poznala, ale neví jak se jmenujeme, byl tam za ní její brácha a říkala že tam byl ten- nevěděla kdo... Stěžovala si na hroznou bolest hlavy a že špatně vidí. dnes už by měly mamce říct co jí je- tedy pokuď tam bude doktor. :( Myslím si že buď nrtvička nebo se jí skleroza z nohou dostala do hlavy. Usínám v slzách, mám ji moc ráda a Davídek taky a ona se k němu vždycky tak měla.
Omlouvám se že sem to sem napsala.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ty příznaky,co popisuješ-ta zmatenost a to vše-to s cukrem souvisí,chce to hlídat příjem stravy a tekutin,starší lidi už nemají tolik pocit hladu a žízně a pak to takto končí,dohlídněte na ni a bude líp

Tak jsem dnes byla za babičkou a musím říct že vypadá daleko líp než před dvěma dny. Dnes jí sestřička umyla a babička říkala že se cítí líp a dokonce jsme se i nasmály- jsem ráda a mám z toho dobrý pocit. Donutily jsme jí něco sníst a říkala že je to moc dobrý, ale že prostě na jídlo nemá chuť. Tak jí zítra přivezeme oběd z domu, tak jí to bude snad chutnat :) Dokonce už si vzpomíná na věci na které si před tím nevzpomněla. Tak maminky myslete na nás. Ahoj a přeji všem krásný víkend.

Tak mamka se paní dr. dovolala až po jedné, vypadá to na mrtvičku, zítra tam má být její ošetřující dr. a má jít za neurologem. Tak pá a všem moc děkuji.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To pro tebe a vaši rodinu muselo být hodně těžké a bolestivé. Babičce teď bylo 74 let na silvestra.
Musím věřit že to bude lepší. Mamka už asi 3x volala dr. do nemocnice, ale ani jednou tam dr. nebyla ach jo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přeji tatínkovi aby to měl v pořádku. Ano hlavně moc zdravíčka- člověk si ho neváží, když je zdravý.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, určitě budu ráda když mi napíšeš odkaz. Za chvilku budu volat mamce co jí dr. řekl.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je mi líto že to také přožíváš. Proč se staří lidé nemohou dožít krásného věku a pak prostě jen usnout? :-(
Děkuji a tvé babičca také přeji aby jí bylo líp.

In reply to by květinka88

Děkuji jsi hodná a máš pravdu ona si toho v životě tolik prožila,ale jen zlé a obě děti vychovala a takto se jí to ted oplatilo ve stáří :\\: Já se jen bojím toho jestli se také něčeho takového dožiji :( ,ale asi lepší an to nemyslet a nechat životu volný průběh.Děkuji.

ahoj, je mi to moc líto. Bohužel stáří je strašně smutné a kruté :-(. Vidim to na své babičce. Má problém se srážlivostí krve+má nádor na noze. Ten jí oddoperovali a další se jí děla na druhé noze-za kolenem :r: . Má strašné bolesti. Díky špatné srážlivosti krve nemůže brát léky na utlumení bolesti. Takže jsou dny, kdy jen pláče bolestí a nelze jí pomoct. Trošku se připravuju na její konec-i když se ho moc bojim :(

Ahojky Evi!To je mi hrozně líto.Vím jak ti je.Já v říjnu přišla o babičku ze dne na den.Drž se.Měj radost z Davídka a kdyby jsi si chtěla popovídat nebo se rozptýlit,tak písni a mlůžem se sejít.Myslím na vás a držím palečky,aby to dobře dopadlo.Čauky Soňa a Eli

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přesně tak,ještě že je máme.Jsou to naše zlatíčka sluníčkovatý.Taky se těšíme,až se zase sejdem.Čauky

Vím, že je to pro tebe hodně těžké sama jsem si tím prošla. Moje babi měla Alzheimerovu chorobu a bylo to dost podobný. Nejdřív si nemohla vzpomenout když viděla mýho tátu a potom tvrdila, že je to její tatínek. Ale měla i světlý chvilky kdy si vzpomněla na všechny. Měly jsme jí dlouho doma, ale pak už to nešlo tak musela jít do LDN. Bylo jí tam dobře hezky se o ní staraly jenže tam mohla být jen 3 měsíce a pak jí převezly do domova důchodců a tam nechtěla. Zablokovala se byla tam 14 dní. Pak zemřela. :r:

In reply to by Elík 01

To je mi líto. No její maminka to měla také a také lažela na LDNce a tam zemřela.
Včera jsem jí řekla že zase přijdem a ona nám řekla že už asi nebude za kým- no hrozné, neumím si ani představit jak jí musí být. :\\:

In reply to by květinka88

Stáří je asi smutné. A proto má tebe aby jsi jí rozveselila. Vím jak je to pro tebe těžké. Moje druhá babička umírala na leukémii a v rodině jsme se dohodly že jí to neřekneme. Bylo strašný se před ní chovat v pohodě ale na chodbě jsem to už nevydržela. Je to 3 roky a pořád jsem se s tím nevyrovnala.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Někdy i držení za ruce stačí k tomu, aby poznala jak moc jí máš ráda. Naše babička věděla se dozvěděla od blbé sestry, že má leukémii, takže to musela tušit.
Přeju ti hodně síly a možná že to bude znít hloupě, ale užij si každou chvilku s babi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka