Chodíte někdo na nějaké kurzy na mateřské?

12.01.2011

Ahojky, napadlo mě, jestli se se někdo nějak vzdělává na mateřské a popřípadě jak?Ja mám pocit, že za ten rok a půl mi nějak odumírají mozkové buňky :s: Přemýšlím o jazykovém kurzu a nebo bych šla i do nějakého vzdělávacího, ale u nás ve městě (Plzeň) jsem nic nenašla. A která na mateřské studujete, tak jak to zvládáte časově s prckama?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky náš malej má 2 roky a jsme čerstvě těhotní, jsem v prvním ročníku ČZU v Praze, studuju dálkově a učím se když mi odpoledne spí a večer od tak 2 hodinky, jinak to nejde. Školu mám jednou za měsíc o víkendu a zatím je to pohodka.Ted je zkouškové, 2 zkoušky mám úspěšně za sebou, čeká mě jich ještě 5 .-) Pokud máš podporu v rodině, říkám běž do toho, je to to nejlepší co jsem udělala :-).

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jéé, jestli jsem dobře koukala, tak jsi taky z Plzně :) Kde tady studuješ a jaký obor?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, taky jsem si plánovala, když jsem byla těhotná, že si sálkově udělám VOŠ, ale první rok s Kubou byl tak hektický, že jsem byla ráda, když jsem večer přečetla 2 stránky v knize :00: A můžu se zeptat, jestli něco platíš za to studium?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je fajn, protože když jsem koukal na jazykové kurzy, tak by mi to vyšlo kolem 6000,- za rok

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přesně tak, lepší než nic ;) Můžu se zeptat jaký obor studuješ a kde?Jestli jsem dobře koukala, tak jsi z Plzně :)

Ahojky já chodila u nás v Rokycanech a otvírají se každý rok kurzy, je jich hodně:) Můžu poslat číslo na pána co to organizuje:)

ahoj, já jsemna mateřské přes rok a půl. od září chodím na angličtinu a udělala jsem si kurz a certifikát na počítač, taky jsem měla pocit, že mi tuhne mozek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka