RECEPT NA COCKOVOU POLEVKU PROSÍM ??????

12.01.2011

hOLKY MATE NEKDO DOBREJ A RYCHLEJ RECEPT NA COCKOVOU POLEVKU NIKDY JSEM JI NEVARILA ALE DALABYCH SI JÍ :-))))) DEKUJI ZA KAZDEJ RECEPT PA PA TEREZA

ahojky já ji dělám následovně: čočku nenamáčím, dám ji normálně vařit, pak až je měkčí přidám mrkvičku a petržel (kupuju francouzskou mraženou zeleninu - ta nám chutná nejvíc) tu do toho dám, trochu cibule, dám kostku zeleninového bujonu a nakonec tam nakrájím kousem rárku (ale nemusí být), a cvrknu trochu mlíka, nebo smetaky, podle toho co doma je, provařím a je to. jinak to už tedy vůbec nesolím, nám stačí ta kostka bujonu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, receptů je mnoho a je to jednoduché, já čočku nechávám hodně dlouho máčet (klíčit) , ale včera nebo kdy jsme slyšela v Sama doma, že červená čočka je hned uvařená a nenámáčí se :one:
Já to dělám : dám vařit čočku ,mezitim udělám cibulku na oleji a pak přidám mouku -takže cibulovou jíšku zřejmě :-) a nechám provařit, pak přidám na závěr podravku,sůl a ocet a trochu rozmixuji.
Vždycky ten den zmizela, záleží na chuti. :a:

In reply to by martina2105

Já ji jen trochu mixnu, aby byla hustější ;-) Většinou ji dělám ze zbytku kaše.Původně dělám čočku a co nesníme a zbyde, tak dochutim, rozředim a je polévka :metal:

Ahojky,já to dělám takto:čočku propláchnu,dám do vody vařit,pak tam přidám mrkev,brambory,tročku petžržele,osolím,jak je to měkké,tak tam přidám trošku majoránky a udělám zásmažku a je to.... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka