30tt

11.01.2011

Juj toto leti,uz nemuzu ani dospat,dnes vstupuji do 30tt a jdu i na ultrazvuk,nemuzu se dockat az zas to nase miminko uvidim...pak dam vedet jak jsme dopadli...jo a radost ze vcerejska-uz mame kocarek:oD jsme se na ne jeli jen podivat a uz je doma...hezky den vsem:o)

Ahojky, no tak supééér :C]]: . My si pro něj jedeme dneska, tak pak dáme fotečky, jo ? Ať se holky pokochaj :). Jinak držím palečky na utz, taky se vždycky těšim, až ji uvidim, lásku moji :heart: . Ty vado holky...ještě pár týdnů a jsou tady.... :\x:

In reply to by Damicka

No ja se rozplyvala nad ultrazvukem,sice uz skoro nic nebylo videt jak je veliky a to buseni srdicka a pak kdyz pani doktorka rikala ze si tam neco povida ze otvira pusinku me dostavalo,ete ted se mi ce brecet a hlavne ze ma vse v poradku a je hlavickou uz pripravene dolu...kocarek taky nafotim ale nevim kdy ho sem dam,ja jsem na to trdylko.

In reply to by Iva.a.anka

Takže hlavičkou dolů ?? No tak to je super !!!! :qu: Ta naše holka se furt ne a ne otočit...ale máš ještě čas, tak uvidíme :). Taky kočárek nějak vložim. Jen jsme ho odvezli ke kamarádce, když nemá být doma, tak jsem ho tam vyfotila narychlo jen 2x mobilem...ale mělo by to zatím stačit :)

In reply to by Iva.a.anka

Čoveče, včera asi měly dětičky nějaký kroutící den, protože Lola se tam taky nějak houpala, v jednu chvíli jsem hlavičku cítila na levé straně, ale dneska ráno už jsem měla zase pořádnou bouli na té pravé jako každý den...asi zjistila, že na té levé straně to není tak bájo :C]]: . Fakt lituju, že nemám ten domácí utz, to by bylo mnohem lepší, než kino :C]]:

In reply to by janula78

No nemuzu rict ze poznala,jen jsem si to myslela,protoze jeste o vanocich jsem citila silny kopanecku dole a pak behem dvou dnu mi celym pupikem behaly ohromny vlny a pak najednou jsem zacala citit silny kopanecky pod zebrama...a taky jo...dneska to mudr potvrdila.

tak to jsme skoro stejně :) Já jsem dnes taky 30tt ,ale malou uvidím až příští pondělí na velkém UTZ :O Jsme blázni, kočárek už máme někdy od října,ale včera jsme byli pro postýlku a matraci - chtěli jsme se stahovacím bokem, poštou dorazila chůvička s monitorem dechu Angelcare a cestovní postýlku,kterou chci do kuchyně aby prcková mohla pozorovat dění všude kolem a už čekáme jen houpací lehátko ;) Jen pořád nemáme vyřešenou přebalovací komodu, chtěla bych aby byla použitelná i po tom co ji přestanem potřebovat a ne a ne sehnat nějakou kloudnou. Nemáte nějaký tip holky??? Pohlaďte :€O:

In reply to by Iva.a.anka

Když mě se zrovna z té Ikey moc nelíbí a potřebuju aby byla trošku vyšší a z masivu aby ladila do ložnice. Dnes se po práci pojedeme podívat,tak jsem zvědavá :( Což o to že by ji nikde neměli ale ta cena :( Jinak naše malá je hlavičko dolů snad celou dobu těhu, no jak už jsem psala, je to lenoch :) I když dnes v noci mě vzbudila kopanečky a pak taky šílená bolest pánve,no jo nic lepšího nás už teď asi nečeká :a:

Ahojki :a: já jdu taky dneska do poradny :*8*: :) a jsme 32+5 :€O: taky se moc těším až toho prdolku zase uvidím :D :metal: teda už máte kočík jo ? :/;x: a jakej pak ? Máš fotečku ?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky