:-) jak je na matěřský....:-)

11.01.2011

ahojky holky moje milovaný,

:a: tak dneska jsem druhý den na mateřský.... :qu: je to super....ráno jsem se vzbudila v 8... :dog: chtěl jít ven....tak ho tam vezmu...potkali jsme kamarádku taky na venčení....no a domů jsme se vrátili od bahna....můj krásný bílý pejsek vypadal jako strašidlo a teď máme doma ticho....no je na mě naštvanej....museli jsme koupat.... :s: :s: :s: teď si plánuju jít zase lehnout.... :~!: a pak třeba něco malinkatýho udělat,aby až se vrátí manžílek z práce, tak abych mohla dostat vynadáno za to,že sem něco dělala.... :€s€: a pak pusinku za to jak sem šikovná.... :€s€: zdá se mi,že sem nějaká rozmazlená od toho mého muže.... :C]]: no nic....původně jsem vám chtěla jen popřát krásný těhulkovský den, kterých už moc nebude.... :///: pak už si budeme sdělovat jak se nám ty naše miminka krásně líhnou :||): , :cc): dudaj, :^O^: řvou, :|P: stojej, lezou :°O°: tak zatím papáááááááááááááááááá :a: :a: :a: :a:

Ahoj ,.,
to s pejskem znám,.,náš se taky vždycky děsně urazil, ale na celou rodinu, protože ji všichni museli držet, jinak namydlená prchala a vletěla ludra do postele do peřin,.,
jen si pěkně uživej to zasloužený volno,.,pak si dva roky na prdel nesednem a budem pořád jen kolem těch prďolů lítat jak motorové myši,.,.,

Hihi, holky tak jak to čtu, tak se tu uculuju :///: musím Vám něco připsat jako zkušenej "mazák" na mateřský.
Taky jsem si říkala, jaké to bude doma a že bych radši byla v práci, ale hooodně rychle mě to přešlo :00: asi je to nějak vypočíaný, proč se chodí na MD zrovna v tu dobu, kdy se chodí, protože ještě vánoce byly jakš takš, ale pak to začalo a poslední měsíc těhu je docela mazec - mrkněte k nám ledňáčkům, už si ani neumíme napsat, že nám nic není :€): Jen tam hekáme a těšíme se až porodíme :metal:
S tím vstáváním - dokud jsem byla zvyklá vstávat do práce, vstávala jsem i doma nejdýl v 8h, ale jak čas postoupil zvyšuju skóre, takže dneska jsem vylezla z pelechu asi tak v 10:20 :€h: a to jsem spala opravdu tvrdě celou dobu :~!:
A s tím kdo bude od Vás první, taky jsem zvědavá, u nás to rozjely holky už kolem 10. prosince a bylo jich hned několik za sebou a zdaleka to nebyly ty, které měly termín mezi prvníma :n: Nestačily jsme se divit :bulva:
Takže jak už to většinou bývá, všechno je jinak, než jsme si mysleli :€m: A vlastně už předběhla i Daisii z února až do prosince. No prostě si mimča rozhodnou za nás. Já zase doufám, že tu nebudu strašit ještě v únoru ://: (TP mám 30.1)
Tak si užívejte domácí klídek a pohodičku a hezky se těště na prďolky :metal: Ať Vám to doma krásně utíká :€s€:

In reply to by sonislavka

No já byla frajerka pořád děsně v pohodě, ale už mezi svátkama se ozvaly asi první poslíčky a asi i s křížovýma bolestma, to už se zopakovalo 3x, občas tvrdne bříško, ale to je v pohodě, začaly mě každou noc bolet kyčle, myslela jsem, že to bylo jen pár dní, ale dneska to bylo zas a docela dost :00: a teď mi ještě začala otíkat pravá noha, mám jí jak slon a sotva zapnu botu :€[€: A to jsem před nástupem na MD neměla jediný problém, jak holky psaly o poslíčkách, otokách a nevím čem ještě tak já pořád, že nic nemám :n: Tak teď už teda mám :\\: Tak si toho važte, že Vám zatím nic není :C]]:

In reply to by Šáruška2

úúúú...na poslíčky se netěším...občas něco mývám a nevím jak to popsat,ale myslím,že poslíčci to asi nejsou!!!! právě proto jsem zvědavá v jakém pořadí to půjde....já teda doufám,že u všech bude všechno v pořádku a bez komplikací....ale někdo začít musí.... :qu: a jinak....tobě přeju pohodovej porod....a ať nečekáš moc dlouho.... :one: no mě zatím nic moc....až na pálení žáhy...a občasný tvrdnutí bříška....ale je mi jasný,že to příjde.... :one: a jinak s tím hekáním....doma si už připadám jak hypochondr teďka.... :s: :s: :s: :s: ještě že si to manža neumí představit a tak se mnou docela soucítí...jinak pro malou máme kvůli tomu tvrdnutí přezdívku kámen.... :s: :s: :s: bylo to ve filmu RRRRRR.... :€s€: :s: chudáček malá Anetka!!!!!

já mám dnes sentimentální den :\/: Jsem poslední den v práci.A bude mi smutno.Kdybych nemusela každý den tak brzo vstávat a dojíždět takovou štreku,tak jsem tady snad do porodu.Ale to asi jen dneska,zítra už budu chrupkat jak dlouho budu chtít a na práci si ani nevzpomenu :-)
Na to jak se naše miminka budou líhnout už se hrozně těším.Kdopak asi bude první???

In reply to by sonislavka

no heleť....taky se mi stýská...a jak píšeš....to vstávání bylo hrozný, jinak žádnej problém a kdyby to šlo, tak bych pokračovala dál.... :) a jinak mi už z práce za ty dva dny 4x volali a potřebovali pomoc... :qu: takže si i tak připadám aspoň malinko potřebná.... :qu: ...jéééé....zrovna včera sem na to myslela....kdopak bude prvníííí? :qu: :qu: :qu:

In reply to by Mrs.Suski

ještě trošku pracuješ :-) Já to taky čekám,že mě někdo zavolá,uvidíme :-)
Já myslím,že první bude Terrik nebo Sarah.Saphi,ty mají první termínek už v únoru.Ale třeba nás překvapí někdo úplně jinej,že?Jsem zvědavá a jak budou vypadat a kolik budou mít vlasů a vůbec.Ach jo,ať už to je :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka