ZUMBA,KOLIK JSTE PO NI ZHUBLI A ZA JAK DLOUHO?

10.01.2011

Ahojky holciny,zacinam se zumbou,upravila jsem si jidelnicek a chci se zeptat jestli na ni chodite,kolik jste zhubli a za jak dlouho?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojda tak ja jdu dneska na svoji prvni hodinu zumby a to je na popud kamaradky ktrea ma 40 a tri deti rikala ze uz se nemuze na sebe divat rikala jsem ji taky ze tomu moc neverim ale po pul roce jsem sla k ni na kafe a spadla mi pusa vyapda lip jak ja po jenom diteti krasne pevne brisko nejde zhubla jen cca 3-4 kg ale zpevnila si tak neuvveritelne postavu ze dneska opravdu vypada lepe nez nejaka 20citka takze jsem rekla ze jdu taky do toho, nejen ze me tanec vseobecne bavi ale jeste je u toho sranda ja nejak moc extremne nechci hubnout jde mi pravazne a to zpevneni bricha zadecku atp ..takze hura do toho pul je hotovo joo a jetset musim rict ze si nejak neupravvovlala jidelnicek akorat si navic koupila brusle koleckove a spojuje to se zumbou

Ahoj, právě mi končí šestinedělí a se zumbou taky začínám:-) Předtím jsem chodila na aerobik. Hubnout tedy ani nepotřebuji a určitě nezhubneš hned tolik kilo jak se píše, ale já tam chci chodit kvůli zpevnění těla a zábavě, myslím, že o to hlavně jde, aby se člověk pobavil a zároveň při tom cvičíš. Tak Ti držím palce ať Ti to vyjde a pěkně hubneš;-)

Ahojky, tak ja jsem po ctvrt roce chozeni nezhubla nic, chodila jsem min. 2x tydne, jidelnicek jsem si vylozene neupravila, ale jedla jsem, podle me, celkem dobre..Je to naprosto super zabava, ale neprijde mi, ze by to bylo az tak super na hubnuti jak napr. rikaji v TV v ty reklame..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka