Od kdy piškoty?

10.01.2011

Holky, prosím vás od kdy můžou mimča piškoty? Malé táhne na 8. měsíc. Už jí ho můžu dát?
A jak nejlíp? Můžu vcelku, aby si ho žužlala nebo radši rozmačkat třeba s ovocem? Díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

klidně dávej,malý je dávám od půlroka...dávala jsem ji je poprvé v přesnídávce,pak už samotný za nějakou dobu...

Ahojky, heleď mojí malý je 5 měsíců a piškoty jí dávam normálně, nějak to neřešim, jednou sem to tu četla, tak sem to vyzkoušela a malá to má strašně ráda, normálně je rozklepu paličkou a smícham to s jakoukoli ovocnou přesnídávkou a hotovo :)

Já jsem na to koukala při prvním synovi a na OPAVII je od 3let,ale u jiného výrobce (už si to nepamatuji),ale kupovala jsem je v penny a tam bylo uvedeno od 6.měsíců.
Jinak já malému strouhala piškoty do bílého jogurtu a přidávala trochu přesnídávky a mohl se po tom utlouct :)

mám dokonce doporučení od pediatra...piškoty dávat již po podání prvních příkrmů...kolem 8 měs. zhruba,je to kvůli tomu,aby si dítě zvykalo na lepek tak brzy,to samé kousek kůrky do ruky,na seznámení...nic se nemá samozřejmě přehánět,piškoty jsou dost sladké,já u první dcery dávala až v roce občas a u druhé kolem 8 měs. tak 2-3 x do týdne...nemůžeš tím opravdu nic pokazit,ať dáváš či nee,je to na Tobě!! pa pa

Můj názor je že piškoty moc nedávat a takhle malým dětem už vůbec ne.Jsou sušenky pro děti a ty jsou mnohem lepší.My jsme piškoty nedávali a nedáváme.Ale je to každýho věc to je můj názor.Pa

In reply to by willyska

mouka, vejce, cukr - složení piškotů, tedy nic, co by dítěti mělo ublížit. Jinak ty dětské piškoty, které jsou pro děti od 6 měsíců jsou kolikrát sladší než obyč dětské piškoty. Je to hodně o reklamě. Dětské piškoty mají na obalu od 3 let pouze proto, že mít normu pro děti mladší je docela drahá záležitost a pro Opavii je zbytečné do toho investovat.
Tess

AHOJ NA OBALU JE SICE OD TŘÍ LET,ALE JE JE MALÉ DÁVALA UŽ OD SEDMÉHO MĚSÍCE.JA JI HO DALA CELÝ A KDŽ MĚLA UŽ MALÝ KOUSEK JSEM JI DALA NOVÝ.

In reply to by JaMiOn

o tom tvaru to není, je to o tom, že je drahý opatřit výrobek značkou, že je vhodný pro děti mladší. Proto i u dosti hraček je, že jsou vhodné pro děti starší 3 let, i když žádné malé částečky neobsahují.
Tess

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky