Krásné Velikonoční ránko ranní ptáčátka!!

24.03.2008

:\x: :\x: Ahoj tak jakou jste měli noc??My jsme se vyspali skvěle. :\x: Zachvíli se půjdeme nasnídat :a\|: protože už mám hroznej :hu: .Kručí my v žaludku jako kdybych nejedla týden :s: :s: :s: :s:

In reply to by julia20

No jo, to jsou dětičky mého bráchy, Aničce je 6 let a Adámkovi 2 měsíce. Mám super švagrovou tak jsem ráda, že mi dost poradí už teď a hlavně až porodím. Ale jinak máš pravdu, řekla bych, že jsou spíš po mojí švagrové, uvidíme jak se Áda vyklube, ale Anička, když byla malá tak z bráchy neměla snad nic :s: , ale za to teď , když se někdy zamračí tak říká švagrová, že si porodila vlastní tchýni . :s: :s: , chudák

In reply to by julia20

Zatím ještě ne, včera jsme říkali s přítelem, že mě dnes vyfotí tak si ji pak tady uložím. Bříško už konečně narostlo tak už vypadám taky jako těhu, do 5.měs. jsem žádné neměla, ale teď to roste snad ze dne na den. :jawdrop:

Ahoj Julinko, já už snídám, taky jsem se vzbudila hlady, jinak bych asi ještě alespoň ležela. Já měla celkem dobrou noc, usnula jsem docela brzy a na záchod jsem šla za celou noc jen jednou, což je úspěch. :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky