obvodní lékař

10.01.2011

Ahojky holky, chtěla jsem se zepata, zda jste byly u své obvodní lékařky během těhu. Někdo chodí, ale mi gynekolog nic neříkal at si zajdu, on vlastně nic neříkal ani o zubaři, ale u toho jsem už byla. Díky :\x:

Ahojky, já jsem byla doprovodit přítele, protože měl chřipku a když mě doktor viděl( chodíme ke stejnému), tak sám od sebe řekl, ať mu dám průkajdu, že mi tam dá razítko, že to v porodce rádi vidí.....a k zubařce chci jít teď v lednu...byla jsem naposledy v červenci, tak ať je to ten půl rok....

taky nevím jestli musím nebo nemusím,když v těhu průkazce je razítko obvoďáka a zubaře.Zatím jsem byla jen u zubáka a jestli půjdu k obvoďákovi,to nevím.Ale asi ne.

Ahojky, tak já byla někdy hned v 10tt, gynekolog chtěl do průkazky zapsat základní informace(alergie,prodělané operace atd.).
U zubaře jsem byla někdy v 15tt a ještě mě čeká jednou na konci ledna.
:a:

Mě taky na gyndě nikam neposlali. Ptala jsem se na toho obvoďáka, prej bych tam musela jenom kdybych měla nějaké onemocnění, jinak jim stačili testy, co mi dělali z krve v těhu. Ptala jsem se i obvoďačky, jestli tam musím (protože to je rodinná známá) a ta mi řekla to samé. Že v mém případě by mi tam stejně jenom dala razítko, že jsem zdravá. No a v porodnici jsem odevzdala průkazku a nikdo nic neříkal na to, že tam nemám razítko od obvoďáka. Mimochodem já tam neměla ani razítko od dětské. U nás se neregistruje dopředu, až s propouštěcí zprávou se volá doktorce.

ahoj, mě k obvodnímu poslal gynekolog. abych měla potvrzení o zdrav.stavu do průkazky. celkově jsem měla za úkol jít k zubaři a k obvodnímu.

Tak já jsem tam už byla a musela jsem tam jít. V těhu průkazce kvůli razítka a kvůli natočení srdíčka (mojeho) :).

Ahoj..mě teda ekg netočila..Ale razítko jsem tam mít musela.. od téhle dr. je to razítko o celkovém zdravotním stavu.. buď ti napíše dobrý a dá razítko, nebo ti napíše problém , ať už alergie, nebo jestli trpíš nebo se léčíš na nějaké bolesti atd.. skrátka potvrzuje tvůj celkový zdravotní stav

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka