zítra nástup na MD

09.01.2011

ahojky holky moje :a: ,

už s emi po vás začínalo stýskat...minulý týden jsem měla v práci fofřík, protože jsem zaučovala holčinu, co nastupuje za mě do práce a tak sem přišla domů a šla spinkat.... :qu: pak nějakej ten :*O*: , večeře :hu: a znova spinkat.... :qu: :qu: :qu: jinak my jsme s Anetkou v pořádku...už mi pěkně hejbe pupkem :girl: šikulka naše....zítra se ještě stavím v práci podepsat nějaký papíry....dostanu stravenky a budu čekat na výplatu za prosinec a běžím pro věci co potřebuju sbalit do taštičky do porodky.... :one: tak snad to seženu v našem zapadákově všechno a budu to mít z krku a nachystaný kdbyby něco.... :one: tak a taky si chci zavolat konečně do porodky a přihlásit se do nějakýho kurzu ať se taky dostanu k nějaký akci, jinak sním celej byt.... :hu: :hu: :a\|: předevčírem mi manžílek konečně smontoval velkou skříň z aska na kterou jsme čekali od 18. září a ještě nám přibalili špatný šroubky....no asko už si u nás neškrtne.... :|€|: ale hlavně, že už to je hotový a skříň je krásná a STOJÍÍÍÍÍ!!!!! nikdy sem nevěřila,že z toho budu tak vyplesknutá.... :qu: a jakpak jste na tom? snad je všechno v pořádku....mě občas chytnou křeče a je mi jakoby na zvracení,ale po chvíli dobrý, takže mě to moc nevzrušuje... :metal: ale jinak mě pálí žáha a jak si všichni stěžujou na zácpu v těhotenství, tak já teda spíš opačnej problém... :///: tak papapáááááááá...a pořádně mažte pupíky ať jste krásné maminky a chlapi v létě čuměj, co maj doma za kočandy maminky.... :qu: :qu: :qu:

Ahoj Raduško, tak ty už jden mateřskou? Tý jo to je hrozný jak to letí, já si ještě musím počkat, ale jelikož jsem na nemocenský tak mi to ani nepříje :-). Na tom kurzu jsme byli Trutnově. Je to docela zajimavé, ale jelikož jsem se tam nechystala rodit a ani teď nechystám tak nám to moc nedalo, ale mají to tam opravdu krásný a mého manžílka nejvíc zajímalo to video na konci :-D. Jinak teď jsem koukala u doktora, že MC Žirafa dělá zase cvičení pro těhotné. S Natynkou jsem na to taky chodila a bylo to příjemný, hlavně na záda :-). Jinak s tím Askem mě neděs. Já tam mám objednanou komodu pro Elišku a slíbili nám, že do dvou týdnů bude, tak teď už odpočítávám dny, abych ji už měla a aspoň si všechno mohla vyprat, tak snad to nebude u nás stejné jako u vás, nebo by mě kleplo :-).

In reply to by Adeline

jojo...letí to hrozně....no docela jsem si říkala,že bych se tam zašla podívat, protože mě už zádíčka začínají pěkně brát.... :///: jéééé...pojedete do jilemky? nebo kam? a tý komody se neboj....tohle byla veliká skříň v nějaký akci a asi proto jsme čekali dlouho.... :|€|:

In reply to by Mrs.Suski

Taky jsem si říkala, že musím začít chodit. Nejhorší je dokopat se poprvé, ale nějak mě to nevychází. Minulý týden jsem nestíhala a tenhle nevím jak bude Natálce.Máme ji nemocnou berušku a i když mamku už moc nepotřebuje tak když má horečku tak maminku chce :-). Jojo u mě je jedině Jilemnice. Já jsem tam ležela na gyndě když jsem čekala Naty a byla jsem strašně spokojená a porod super. Takže teď taky jedině tam. je to sice dál, ale dá se to stihnout :-). No ono Asko je takový muzeum na nábytek. Ať tam chceš co chceš a nemusí to být v akci, tak to prostě nemají na skladu a čekáš na to dva měsíce. Teď taky když jsme tam vybírali komudu tak všechno 8 týdnů, ale to jsem zase nechtěla, protože bych to měla sakra fousový. Tak pak jsme našli jednu co mají na skladě v Bolce a mají ji přivíst, tak doufám, že už tenhle týden :-).

už nám po tobě taky bylo smutno :-)
Tak vy takhle s taťkou řádíte jo? :sex:
Nám už to moc nejde,je to spíš sranda než vzrušující zážitek :///: To je dobře,že se máte dobře.Vaneska je taky pěknej }:) někdy mám pocit,že mi vyleze přes pupík ven :-)
Skříň máte pro Anetku? Už máte kočárek?Pochlub se :-)

In reply to by sonislavka

ahojkyyyyy.... :a: :a: :a: jojo....užíváme si dokud to jde.... :one: sranda to občas taky je.... :qu: :qu: :qu: že jo? kolem pupíku řádí nejvíc.... :€s€: :€s€: :€s€: no kočárek jsme dostali....nějakej "touran"....asi polskej...ale což....darovanému koni na zuby nehledíme a bereme všema deseti...jinak je hodně podobnej v-crossu....a barva je šedá...s bílýma kytičkama.... :one: takže je moooooooc pěkněj a já jsem s ním spokojená....akorád mi ho babička hnedka zabavila a nemám ani fotečku.... :00: skříň je hlavně pro nás...pro anetku zatím stačí komoda a pak to rozjedeme s dalším nábytkem jak poroste....:-)

In reply to by Mrs.Suski

a že je polskej,když jste ho dostali,tak i kdyby byl ukrajinskej,tak bude v pohodě,ne?Dívám se na něho na net a vypadá moc hezky :-)
My jsme taky dostali Patron-má být českej,ale je jen montovanej v ČR,součástky jsou z Polska.Jak tady napsala nějaká maminka zadarmo i žloutenku :-)
S nábytkem to vidíme taky tak,až bude růst,tak přikúpíme :-)
Já už se tak těším až pojedu do porodnice-to je divný,že?Nějak se vůbec nebojím,hrozně se těším na malou :-)

In reply to by sonislavka

:a: tak mohla jsem si na něm vybrat i barvičku.... :one: a jak jsem psala....jsem moc spokojená.... :///: :///: :///: oni nakonec většina kočárků pochází z polska....já jen mrkla jestli není v tom seznamu jaký nekupovat a nebyl, tak sem ho brala.... :qu: a s tou žloutenkou je to dobrýýýýýý.... :s: :s: :s: a taky se na to zatím těším...uvidíme, jak ten strach bude postupovat...ale zatím taky nic.... :\x:

In reply to by sonislavka

pro mě připadá v úvahu buď trutnov nebo hradec králové, takže bych chtla mrknou asi na oboje.... :///: ale ještě nejsem úplně rozhodnutá.... :#o: všude mají svý pro a proti... :///: já bych chtěla na ten kurz jak tam chtějí i chlapa....aby z toho manža taky něco měl.... :qu: :qu: :qu:

In reply to by sonislavka

no jestli budou na účtě prašule, tak půjdu pro jednorázový kalhotky, porodnický vložky, košili do porodky a takovýhle věcičky mě ještě chyběj...a kampak plánuješ jet rodit ty???? :)

In reply to by Mrs.Suski

chystám do Ivančic okr.Brno venkov.Četla jsem docela dobrý recenze,tak doufám,že i já budu spokojená.Je to taková menší domáčtější porodnice a tomu já dávám přednost.A taky je to asi nejblíž :-)
Já měla teď hlad a víš co jsem v tuhle hodinu sežrala??? 3 topinky s česnekem a taveňákem.No nejsem já :pig: Doufám,že mě nebude zle,ale když chuť byla silnější než já.
Jé já už mám všechno koupený a připravený,co já budu dělat na tý mateřský???Ještě můžu složit postýlku,ale na to je ještě brzo.Budu se tedy hezky těhulit jen tak :-)

In reply to by sonislavka

jéé....to už přece vím....sem trdlo zapomětlivý.... :00: mňam....topinky, tak ty bych si dala jako druhý chod....já si dala chleba s medíkem....a teď celá lepím... :pig: ale mňamy mňam!!!!!! tak já si to právě proto nechala na teď,abych měloa co dělat.... :s: já když se nudím, takžeru.... :00: a tak jsem to nechtěla riskovat.... :///: jinak na postýlku si myslím, tak v půlce února.... :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky