Obří chutě

23.03.2008

Ahoj holky,tak jsem vyslala přítele pro velké hranolky s kečupem,tak doufam,že nezapomene,nebo se zblázním..... :hu: Máte některá taky takové šílene chutě?Já se pořád láduju,za chvili budu vypadat jak koblížek.....,ale když ty chutě vždycky vyhrajou :a\|: Jsem ve 4 měsici a připada mi,že čim vic to těhotenstvi roste,tak mám větší hlad........ :qu:

Tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama a že jenom ja nejsem takový jedlík.... :a: Zítra mame k obědu bramborový salát a řízky,tak si dam..... :qu: Už se moc těším!!!!

z toho nedělej, já mám taky pořád hrozný chutě, ale hlavně na sladký! A pořád tloustnu, i když mám před sebou poslední týden!

In reply to by Aja J.

Já jsem ve 25tt a nohy mi také otékají, ale myslím si, že to mám taky z toho, že když jsem chodila do práce, tak jsem hodně seděla a neměla si o co opřít nohy. Ale od pátku jsem na neschopence a s nohama je to už o něco lepší, sice jsou pořád těžké, ale už ne tolik oteklé. Ale doktorka mi je hlídá a zatím mi nic neřekla. Ale někde jsem četla, že můžou otékat i po tom, když se hodně solí

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já už ani nemůžu jít okolo fast foodu, minule jsem tam do sebe naládovala 3 párky v rohlíku a přítel z toho měl strašnou kůlnu, že už jsem jako Otesánek :s: :s: :s: :s:

In reply to by Zuzana.Picmouse

to se máš, já jsem závislá na těch kalorických bombách... jako třeba čokoláda, kafe, svíčková s knedlíkem, palačinky, zmrzka.... ale vůbec to neřeším a jsem ráda, že si můžu beztrestně užívat :hu: :a\|: jsem zvědavá, kolik budu mít před porodem :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka