bylinky v ovocných čajích - těhotenství

08.01.2011

Holky, studovala jsem, jaké bylinky v těhu se můžou. Názory na netu jsou často protichůdné. Co mě ale trochu zarazilo, když jsem koukala třeba na složení ovocných čajů, objevuje se tam třeba taky šípek nebo skořice, které by se neměly - v jakém množství tam jsou, čert ví. Taky v různých směskách koření jsou rostliny, které se "nesmí". Řešil jste to někdo nebo jste se na to vyprdly? Díkes

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No právě, já to myslela tak, že by k tomu měl člověk přistupovat se zdravým rozumem. Nejíst kilo skořice, cvičit tak, aby ses cítila dobře. S tím nehýbáním jsem to spíš myslela tak, že stát se ti může cokoli kdekoli - spadneš na chodníku, pojedeš autobusem a bude mít nehodu...prostě stát se může vše, ale je zbytečné být vyděšený dopředu ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak ten pohyb závidím. Já tvrdlo mi břicho. Když jsme šli na výlet, musela jsem furt dělat pauzy. :00: Ale jinak jsem si to strašně užívala a bylo to jedno z nejkrásnějších období mého života :)

In reply to by DenyPu

No moje právě taky :) A proto si ráda počkám na další a užiju si ho,já si právě nedokážu představit,že bych běhala za tím naším rarachem s břichem a nechci se těšit na to,až porodím a konečně nebudu těhu :) I z toho důvodu chci počkat,samo teda,že to není důvod jediný :)

In reply to by lucininenka

My máme hodnou holčičku, takže by to mělo být ok. Rarach byla, když byla menší, teď se s ní dá už mluvit a je to super. Snad se to nějak nezvrtne :s: Jinak já už jsem docela stará a už si nemůžu moc vyskakovat (bude mi 33). Taky nemáme nafukovací byt a potřebovala bych se už zbavovat dětského oblečení. Takhle to tu musím syslit a už teď mám problém, kam s tím. Škoda, že mi to těhu nevyšlo už dřív. Rozhodli jsme se tak před 3 měsíci, ale jak už jsem tu někde psala, mám furt nějak rozhašený zdraví a tak jsme zkoušeli nezkoušeli... :*O*: Tak teď už se snad dám do kupy :€s€: Už aby bylo jaro :€):

In reply to by DenyPu

No to víš,já teda ještě nějaký čas mám (i když už taky nejsem nejmladší :s: :s: ) a taky potřebujeme vyřešit to bydlení,protože do dva jedna si další dítě nepořídím ani náhodou,to už by jsme asi museli postýlku přimontovat na strop :///: :///: Jsem ráda,že se takhle jakž takž vejdem a to máme stejně spousty věcí u tchána :) jo jo,já vím,že se chcete snažit,tak držím palečky,ať je to co nejdřív,kamarádka se taky začíná teď snažit a má kluka co mu budou tři v dubnu :) Mě to nějak neláká,asi jsem nějaká vyjímka dnes,ale já raději s odstupem a mezitím na chvilku do práce,abychom nějak pořešili to bydlení a taky se trošku finančně vzpamatovali :) Taky řeším,jestli si nechat věcičky,stejně bych chtěla druhou holčičku,ale zase když vidím,jak to holky prodávají doslova za koruny,tak je mi to líto a asi to schovám :) Snad to nevyjde tolik z módy za tu dobu... :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je fakt! S tím souhlasím. Já si na sebe dávala při prvním těhu fakt hodně pozor - i když občas jsem pak udělala nějaký ten dobrodružný krok stranou jako rytí na zahrádce, rafting atp. Ale musím říct, že mě nakonec málem skolilo obyčejné prádlo - prala jsem ve 33. tt snad 15 praček mimi prádla a jak jsem furt lítala z toho 2.p. dolů a věšela, tak jsem pak mazala do porodky a modlila se, aby se malá nepodívala ven. :s: Doufám, že těhu u druhého mimi bude jiné, protože jsem zvracela 4.5 měsíce a od 6. měsíce mi zase hodně tvrdla děloha, tak jsem musela odložit ty plánované procházky do přírody a kulit se po metrech :00 Teď už jen, aby se zadařilo... :///:

In reply to by DenyPu

Navíc jeden říká to a druhý pravý opak...
Já to v prvním těhu teda nějak extra neřešila - ve čtvrtém měsíci jsem si dala osmihodinovou túru ve Francii v asi 40° - pravda, myslela jsem, že nadešel můj poslední den :s: . Jezdila jsem na kole, stěhovala skříně na půdu, čistila kočičí záchod a před porodem i zametala sníh. Prostě nač jsem se cítila.
Teď jsem na počátku druhého těhotenství, mám 11M dcerku, muž za pár dní odjíždí na 4 měsíce pryč...takže to asi taky nebudu řešit, páč nebude čas a prostor :s: . Jen mě štve, že už je mi blbě, poprve mi bylo asi 4 týdny a až na pár dní, kdy to byl fakt masakr, se to dalo v pohodě :) . Tvrdnutí jsem skoro nezažila, porod fofr...kéž by mi osud dopřál podobný průběh!
Jinak přeju, ať se brzy zadaří ;) a ať je vše podle tvých představ.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky